Foto

Romania a cedat in fata Bulgariei la FIBA U18 European Championship, Division B, presented by Real

Reprezentativa de juniori a Romaniei a inregistrat in aceasta seara cea de-a patra infrangere in Grupa A a FIBA U18 European Championship, Division B, presented by Real, dupa ce tinerii nostri baschetbalisti au cedat si in fata selectionatei similare a Bulgariei, cu scorul de 66-84 (16-21, 13-19, 15-22, 22-22). Miercuri, tot in Arena Antonio Alexe din Oradea, Romania va intalni Belgia de la ora 18:30, intr-un meci contand pentru ultima runda din faza grupelor.

Penultima runda din Grupa A a FIBA U18 European Championship, Division B, presented by Real, intreceri continentale care se deruleaza in aceste zile in trei arene sportive din municipiul Oradea, a adus fata in fata selectionatele Romaniei si Bulgariei, doua echipe care pana in aceasta seara nu reusisera sa cunoasca gustul victoriei. Din nefericire pentru nationala pregatita de antrenorii Hristu Sapera si Razvan Cenean, adversarii de la Sud de Dunare au reusit sa-si impuna ritmul si sa incline balanta victoriei in favoarea lor, fluierul final consemnand scorul de 84-66 in favoarea Bulgariei. Statistica oficiala a jocului poate fi consultata AICI

In urma acestui esec, coroborat cu restul rezultatelor inregistrate pana astazi, Romania nu mai poate evita ultima pozitie din Grupa A, chiar daca miercuri, de la ora 18:30, va evolua in Arena Antonio Alexe impotriva selectionatei Belgiei, in cadrul ultimei runde din aceasta faza.

Mai multe informatii despre intrecerile continentale gazduite de Oradea se afla AICI

Parteneri