Foto

Romania joaca pentru locurile 17-20 la FIBA U20 European Championship, Division B, Matosinhos 2019

Reprezentativa de tineret a Romaniei s-a clasat pe locul 5 in Grupa B a FIBA U20 European Championship, Division B, si urmeaza sa joace, maine, de la ora 18:15, impotriva selectionatei Irlandei, intr-un meci contand pentru locurile 17-20 in clasamentul competitiei continentale gazduita de localitatea portugheza Matosinhos.

Dupa evolutii contradictorii si chiar modeste in prima faza a FIBA U20 European Championship, Division B, intreceri care se desfasoara in aceste zile in localitatea portugheza Matosinhos, reprezentativa de tineret a Romaniei s-a clasat pe locul 5 in Grupa B, avand patru esecuri la activ (58-67 cu Bulgaria, 67-88 cu Cehia, 68-73 cu Albania, 69-73 cu Finlanda). Conform sistemului competitional FIBA, nationala noastra pregatita de antrenorul principal Dan Fleseriu va juca in continuare pentru locurile 17-20, urmand sa se confrunte, maine, de la ora 18:15, cu selectionata similara a Irlandei, echipa care s-a clasat pe locul 5 in Grupa A, avand la activ tot patru esecuri.

Detalii despre rezultatele nationalei tricolore si despre statisticile oficiale – AICI

De mentionat ca in finalul ultimului joc din Grupa B, cu Finlanda, extrema Dragos Diculescu s-a accidentat si nu va mai putea evolua in urmatoarele partide. 

Parteneri