Foto

Romania joaca pentru locurile 5-8 la FIBA U18 Women’s European Championship, Division B, Skopje 2019

Reprezentativa de junioare a Romaniei va juca pentru locurile 5-8 la FIBA U18 Women’s European Championship, Division B, dupa ce a cedat, in aceasta dupa-amiaza, in fata selectionatei similare a Suediei, cu scorul de 55-63, intr-un joc contand pentru sferturile de finala. Sambata, Romania va evolua impotriva Portugaliei, de la ora 15:15, partida urmand sa fie transmisa in regim live-streaming pe canalul oficial de youtube FIBA.


Drumul nationalei noastre de junioare spre elita continentala a fost oprit de incomoda selectionata a Suediei, care a reusit, astazi, sa incline balanta victoriei in favoarea sa in finalul meciului din sferturile de finala ale FIBA U18 Women’s European Championship, Division B, intreceri care se desfasoara la Skopje. La capatul unui joc extrem de echilibrat, in care Acvilele au debutat in forta dar au cedat ulterior initiativa, nationala nordica a reusit sa obtina victoria, cu scorul de 63-56 (11-17, 22-14, 14-13, 16-11), si a acces in semifinale, faza in care va da ochi maine seara cu Finlanda. In cel de-al doilea sfert de finala, Finalnda, liderul neinvins al Grupei A, a trecut la pas de selectionata Portugaliei, cu scorul de 82-48, dupa un joc fara istoric.
Astfel, in urma infrangerii tricolore de astazi, nationala pregatita de antrenorul Nedeljko Lazic va juca in acest final de saptamana pentru locurile 5-8, urmand sa evolueze, sambata, cu incepere de la 15:15, impotriva nationalei Portugaliei. Invingatoarea din aceasta partida va juca duminica pentru locurile 5-6 iar invinsa va juca pentru locurile 7-8.

Detalii despre rezulatate si statistici inregistrate de echipa Romaniei la Skopje – AICI

Mentionam ca partida Romania – Portugalia poate fi urmarita in regim de live-streaming pe canalul oficial de youtube al FIBA – AICI

Parteneri