Foto

Romania si Croatia se lupta pentru locurile 5-8 la FIBA U20 Women’s European Championship, Division B

Nationala feminina de tineret a Romaniei s-a clasat pe locul 4 in Grupa F si va juca sambata, de la ora 17:30, in Tetori Sports Hall din Pristina, impotriva selectionatei Croatiei, partida contand pentru locurile 5-8 din cadrul FIBA U20 Women’s European Championship, Division B. Toate meciurile de la Pristina sunt transmise in direct pe canalul de youtube al FIBA.

Clasata pe locul secund in Grupa C din faza inaugurala a FIBA U20 Women’s European Championship, Division B, intreceri care se deruleaza in aceste zile la Pristina, reprezentativa feminina de tineret a Romaniei s-a calificat in faza superioara si a evoluat in cadrul Grupei F, alaturi de Turcia, Bulgaria si Finlanda.
Miercuri si joi, Acvilele pregatite de antrenorul Catalin Tanase au cedat in confruntarile cu Finlanda (scor 45-91) si cu Bulgaria (scor 73-82) si astfel s-au situate pe locul al patrulea in Grupa F. Conform sistemului competitional anuntat de FIBA, Romania va juca in urmatoarea faza pentru locurile 5-8 in cadrul FIBA U20 Women’s European Championship, Division B, urmand sa se confrunte sambata, de la ora 17:30, in Tetori Sports Hall din Pristina, cu selectionata similara a Croatiei, care a ocupat locul al treilea in clasamentul Grupei E.

Toate meciurile sunt transmise in direct in regim live-streaming pe canalul de youtube al FIBA.

Informatii despre rezultate, clasamente si statistici oficiale pot fi consultate AICI

Parteneri