Foto

Romania va juca impotriva Slovaciei pentru locurile 11-12 la Universiada de la Napoli

Reprezentativa feminina universitara a Romaniei a cedat, astazi, in fata selectionatei similare a Finlandei, cu scorul de 50-73 (14-27, 15-9, 13-18, 8-19), astfel ca, baschetbalistele pregatite de antrenorul Catalin Tanase vor juca, miercuri, impotriva reprezentativei Slovaciei, pentru locurile 11-12 din clasamentul final al Universiadei de vara de la Napoli.

Turneul de baschet din cadrul Universiadei de vara de la Napoli a ajuns in faza meciurilor de clasament, reprezentativa feminina a Romaniei ajungand sa evolueze in seria pentru locurile 9-16 dupa ce a ocupat locul al treilea in Grupa B. Dupa doua infrangeri si o victorie in faza grupelor, nationala pregatita de antrenorii Catalin Tanase si Larisa Toma a reusit sa dispuna, duminica, in prelungiri, de selectionata similara a Ucrainei, cu scorul de 76-72, si urma sa dea ochi, astazi, cu Finlanda, echipa care a depasit selectionata Mexicului, cu scorul de 77-51. Meciul de astazi nu prea a avut istoric, nationala Finalndei impunandu-se destul de clar, cu scorul de 73-50, la capatul unui joc in care principalele noastre marcatoare au fost “americancele” FERARIU (14 p), LENART (10 p) si VIRJOGHE (8 p).
In urma acestui rezultat, Romania va juca miercuri pentru locurile 11-12 impotriva Slovaciei, selectionata care a cedat, astazi, in fata Ungariei, cu scorul de 50-70.

Mai multe detalii despre statistici si rezultate inregistrate la Universiada de vara de la Napoli – AICI

Parteneri