Foto

Sf. Gheorghe a gazduit faza finala a Proiectului “Her World, Her Rules”

Din dorinta de a motiva si mai mult copiii si de a-i atrage in continuare sub panourile de baschet, Federatia Romana de Baschet, cu sustinerea Ministerului Tineretului si Sportului si a Federatiei Internationale de Baschet (FIBA), a lansat un proiect nou, in noiembrie 2018, dedicat baschetului feminin si intitulat sugestiv “Her World, Her Rules”. Dupa opt luni, timp in care s-au desfasurat mai multe actiuni in scolile primare din Rm. Valcea, Arad, Cluj-Napoca, Sf. Gheorghe, Constanta si Bucuresti, proiectul a ajuns la faza finala, aceasta derulandu-se la Sf. Gheorghe.

Participantii, copii, antrenori si parinti, au sarbatorit impreuna, au jucat baschet, au legat prietenii si au deslusit tainele acestui minunat sport, invatand si ceea ce inseamna sa faci parte din familia baschetului romanesc! In plus, s-au bucurat si de prezenta fostei glorii a baschetului feminin, Monika Brosovsky Boriga, cea care este ambasadorul Proiectului “Her World, Her Rules” si care le-a impartasit micutelor participante din bogata sa experienta competitionala, insuflandu-le totodata si placerea de a juca baschet.

8 luni, 6 orase, 36 de scoli, 40 de antrenori/profesori si peste 500 de eleve atrase in salile de sport la jocul de baschet! Sunt doar cateva dintre datele proiectului Federatiei Romane de Baschet, un proiect desfasurat sub egida FIBA. Timp de opt luni, a fost o desfasurare fantastica de energie, dorinta si daruire in cele sase orase care au raspuns prezent, fiecare dintre acestea adunand peste 80 de scolarite dornice sa invate din tainele acestui sport.


Pe aceasta cale, Federatia Romana de Baschet le multumeste tuturor celor implicati in Proiectul “Her World, Her Rules”.

Pe site-ul oficial, dar si pe pagina oficiala de facebook si pe instagramul FRB, puteti vizualiza instantanee surprinse pe tot parcursul proiectului, din noiembrie  2018 si pana in iunie 2019.

Parteneri