Foto

SGK Rolling Chocolate Heidelberg a castigat TIBFR Maria 2019

Echipa germana de baschet adaptat SGK Rolling Chocolate Heidelberg a castigat cea de-a XV-a editie a turneului international de baschet in fotoliu rulant “Maria” - TIBFR Maria, intreceri derulate in municipiul Oradea in perioada 23-25 august 2019. Avand deja o traditie indelungata, TIBFR “Maria” este la ora actuala cel mai important eveniment de baschet adaptat din tara noastra si este totodata o noua promovare a potentialului pe care Romania il are in sustinerea evenimentelor internationale de sport adaptat.

 

Sala de Jocuri a Universitatii Oradea  a gazduit in perioada 23-25 august meciurile din cadrul celei de-a XV-a editii a TIBFR "Maria" 2019, eveniment care a adunat la start patru echipe din Romania, Germania, Serbia si Slovenia. Conform datelor oferite de organizatorii evenimentului, Asociatia Pinochio, iata care au fost rezultatele inregistrate in disputele gazduite de Sala de Jocuri a Universitatii din Oradea:
SGK Rolling Chocolate - Mercator Ljubljana 59 – 25
ASP ORADEA – Dunav Apatin 50 – 28
Dunav Apatin - Mercator Ljubljana 30 – 26
ASP ORADEA - SGK Rolling Chocolate 38 – 69

In urma acestor rezultate, gruparea germana s-a situat pe prima pozitie, in vreme ce echipa locala ASP Oradea s-a clasat pe locul secund. Dar iata si clasamentul final al celei de-a XV-a editii a turneului international de baschet in fotoliu rulant “Maria” - TIBFR Maria 2019:
1 SGK Rolling Chocolate Heidelberg (Germania)
2 ASP Oradea (Romania)
3 Dunav Apatin (Serbia)
4 Mercator Ljubljana (Slovenia)

Eveniment prezentat de: FAN Courier
Co-producator: TVR Cluj
Cu sprijinul: Bosch Romania, Pyronova, Transgaz, Hama Romania
Parteneri: Tzmo Romania-Seni, AlecoAir, Aqua Carpatica, Universitatea Oradea, 24 Secunde.
Eveniment promovat de: Federatia Romana de Baschet
Parteneri de ospitalitate: DoubleTree by Hilton Hotel Oradea, Restaurantul Casa Piratilor Oradea

Parteneri