Start in Cupa Firmelor 2011

Arena de Baschet din Capitala a gazduit, duminica dupa-amiaza,  primele meciuri din actuala editie a Cupei Firmelor, o competitie care a  adunat la start opt echipe mixte, reprezentand diverse companii nationale. In fata unui public exuberant, care a gustat din plin fazele spectaculoase si haioase din teren, afaceristiiau lasat de-o parte costumul, camasa si cravata, si le-au inlocuit pentru cateva ore cu echipamentul de joc, din dorinta de a imbina miscarea cu distractia in final de week-end.
In meciul inaugural, selectionata companiei "XEROX Romania Echipamente si Servicii SA" a intalnit echipa Federatiei Romane de Baschet, intr-o disputa extrem de interesanta si viu disputata, la finalul careia "FRB Team" s-a impus cu 39-29. In celelalte partide, echipa Unicredit Tiriac Bank SA, condusa de pe banca de fosta glorie a Stelei, Costel Cernat, a pierdut cu 25-39 in fata celor de la TeamNet International SA, in vreme ce in ultimul meci al serii, gruparea Brenntag, pregatita de fosta mare jucatoare Romela Cristea, actualmente antrenor la Olimpia, a fost invinsa clar, cu 27-64, de echipa BCR, coordonata foarte bine din teren de fostul divizionar Bogdan Amariucai.
Mentionam ca in fiecare week-end, timp de 14 etape, Arena de Baschet din Bulevardul Basarabia nr.39 va gazdui meciurile din calendarul "Cupei Firmelor 2011".

Parteneri