Foto

Start in proiectul "HELLO, BASKET!" Pe 1 Iunie, copiii sunt asteptati la Arena de Baschet

Federatia Romana de Baschet, impreuna cu Ministerul Tineretului si Sportului, a demarat proiectul „Hello, Basket!”. Astfel, cu sprijinul ministerial, dar si al tehnicienilor care antreneaza la nivel juvenil, aproape 300 de copii vor deslusi tainele baschetului.

Antrenorul coordonator al proiectului, Svetlana Simion, impreuna cu Federatia Romana de Baschet si Ministerul Tineretului si Sportului, va invita sa sarbatorim Ziua Copilului in Arena de Baschet, alaturi de micii baschetbalisti si de parintii si sustinatorii acestora, in data de 1 Iunie, incepand cu ora 10:00.
Astfel, in sala de sport din Bulevardul Basarbia nr. 39, ziua micutilor va fi sarbatorita prin sport, distractie si voie buna.

„Hello, Basket!” este un proiect care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 9 ani, care sunt indragostiti de baschet, iar bucuria de pe chipul lor este cea mai clara dovada a placerii de a practica acest sport.
O parte din actiunile demarate inca de la inceputul lunii mai pot fi urmarite pe pagina oficiala de Facebook a Federatiei Romane de Baschet.


Parteneri