Foto

Vulturii intra in focurile FIBA U20 European Championship, Division B, de la Matosinhos

Reprezentativa masculina de tineret a Romaniei va pleca in aceasta noapte spre Portugalia, urmand sa intre de vineri in focurile FIBA U20 European Championship, Division B, intreceri care vor avea loc in localitatea Matosinhos, in perioada 12-21 iulie 2019. Conform tragerii la sorti efectuate de FIBA, nationala U20 a Romaniei va evolua in Grupa B impotriva selectionatelor Bulgariei, Finlandei, Albaniei si Cehiei, primul meci oficial al Vulturilor fiind programat pentru data de 12 iulie, impotriva vecinilor de la sud de Dunare.


Dupa mai multe saptamani de pregatire la Sibiu si Bucuresti si cateva meciuri amicale, in care antrenorii Dan Fleseriu si Dan Ioan au avut posibilitatea sa testeze potentialul tricolor si sa cristalizeze o formula optima de 12 sportivi, in aceasta noapte, nationala U20 a Romaniei va pleca spre localitatea portugheza Matosinhos, gazda intrecerilor continentale de tineret. Din delegatia condusa de secretarul general al FRB, Dan Berceanu, fac parte urmatorii sportivi:
Marcu BADIU (PG, Dinamo Stiinta Bucuresti)
Lucas TOHATAN (PG, BC CSU Sibiu)
Sabin CIRSTOVEANU (PG, CSO Voluntari)
Tudor FOMETESCU (SG, CSM CSU Oradea)
Edward PETRESCU (SF, CSM CSU Oradea)
David VIDA (SF, U-BT Cluj-Napoca)
Dragos DICULESCU (SF, SCM Timisoara)
Mihai MACIUCA (SF, BCMU FCA Pitesti)
Alexandru COCONEA (SF, SCM Timisoara)
Dimitri GEORGIADIS (PF, Citadel Athletics – SUA)
Nicolae CIUCA (C, CN Aurel Vlaicu Bucuresti)
David STAN (C, CSM Phoenix CSU Galati)

Staff-ul tehnic este compus din Dan Fleseriu (antrenor principal), Dan Ioan (antrenor secund) si Alex Muresanu (kinetoterapeut). 

Conform datelor oficiale anuntate de forul international, Romania face parte din Grupa B a FIBA U20 European Championship, Division B, urmand sa se confrunte in prima faza a intrecerilor continentale care se vor derula in perioada 12-21 iulie 2019 cu selectionatele Cehiei, Bulgariei, Finlandei si Albaniei, meciul inaugural fiind programat pentru data de 12 iulie, impotriva vecinilor de la sud de Dunare.
Programul meciurilor si alte detalii referitoare la intrecerile continentale de la Matosinhos pot fi gasite AICI (n.n. - toate partidele sunt transmise in regim live-streaming pe canalul oficial de youtube al FIBA)

Parteneri