Foto

Workshop cu tema "Planificare si puncte de strategie in comunicarea si marketingul sportiv"

Pe 9 și 10 februarie, Federația Română de Baschet organizează doua sesiuni de dezbateri dedicate conducătorilor si reprezentanților departamentelor Media, Comunicare și/sau Marketing ai echipelor de seniori.

Sesiunile de discuții vor fi conduse de Mario Leo (foto), CEO al companiei germane RESULT Sports, o platformă dedicată marketingului digital sportiv. Printre clientii RESULT Sports se numără UEFA, Federația de Baschet din Turcia, Federația Germana de Fotbal, Federația Austriacă de Fotbal, cluburile de baschet Darușșafaka și Mersin, cluburile de fotbal Borussia Dortmund, Juventus Torino, AS Roma, Celtic Glasgow ș.a.

În calitatea sa de consultant al Federației Române de Baschet, domnul Mario Leo va încerca să identifice problemele cu care se confruntă baschetul românesc la nivel de comunicare și marketing digital, precum și să ofere consultanță și exemple de bune practici în domeniu.

Workshopul se va desfășura în două locații, astfel:

9 februarie, ora 16:00 – sala Sepsi Arena, Sfântu Gheorghe (înaintea jocului de baschet feminin România – Spania, din cadrul FIBA Women’s EuroBasket 2023 Qualifiers)

10 februarie, ora 10:00 – sediul Federației Române de Baschet, București, Bulevardul Basarabia 39

Parteneri