Decizia Comisiei Centrale de Disciplina - 10.11.2022


Comisia Centrala de Disciplina intrunita in data de 10.11.2022, in urmatoarea componenta:

Elena Ionica – presedinte

Ecaterina Savu – membru

Mihai Caraion – membru

 pentru a analiza evenimentele petrecute la jocul dintre echipele CSM Corona Brasov si ACS Ralph Brasov, din cadrul L1BM, disputat in data de 23.10.2020 la Brasov.

Comisia a analizat imaginile video ale jocului, raportul suplimentar al comisarului jocului si punctele de vedere ale sportivilor Stochici O., Petrescu V, Ionescu A.

In conformitate cu prevederile art. 12.1.1, lit. a), coroborat cu art. 12.3.2, Comisia Centrala de Disciplina a decis urmatoarele:

 
- Sportivul Stochici Ovidiu (ACS Ralph Brasov) este suspendat pentru 3 (trei) etape. Comisia ia nota ca sportivul a efectuat deja 2 etape de suspendare.

- Sportivul Petrescu Victor (CSM Corona Brasov) este suspendat pentru 2 (doua) etape. Comisia ia nota ca sportivul a efectuat deja 1 etapa de suspendare.

- Sportivul Ionescu Alexandru (CSM Corona Brasov) este suspendat pentru 2 (doua) etape. Comisia ia nota ca sportivul a efectuat deja 1 etapa de suspendare.


Decizia Comisiei Centrale de Disciplina poate fi atacata cu apel in conformitate cu art. 24 din Regulamentul de Disciplina

Parteneri