Foto

Decizia Comisiei de Apel din 13.02.2024

Astazi, la sediul FRB, s-a intrunit Comisia de Apel a Federatiei Romane de Baschet intr-o sedinta prezidata de Bogdan Tohaneanu si a luat urmatoarea decizie:

Decizia nr. 1 din 13.02.2024
Dosarul nr. 1/2024
Apelant : Goran Martinic

Astăzi, 13.02.2024, ora 15:00, la sediul FRB, s-a întrunit Comisia de Apel a Federației Române de Baschet, prezidată de către domnul președinte Bogdan Tohăneanu, pentru a judeca cererea de apel formulată de către Goran Martinic prin avocat împotriva deciziei nr. 2 din 24.01.2024.

Comisia de Apel decide:
1.    Califică cererea de apel formulată de clubul CSM Târgu Mureș ca cerere de intervenție în interesul jucătorului, Goran Martinic.
2.    Respinge excepțiile formulate de catre jucatorul Goran Martinic prin avocat.
3.    Admite în parte apelul formulat de către jucător și cererea de intervenție, a clubului CSM Târgu Mureș, astfel cum a fost calificată, și reduce sancțiunea aplicată jucătorului, Goran Martinic, de la zece la opt etape. De asemenea, reduce cuantumul penalității stabilite de la 1500 de euro la 1000 de euro.
4.    Având în vedere că jucătorul a fost suspendat de drept pentru meciul cu FC Argeș Pitești, acesta va efectua încă șapte etape de suspendare, începând cu data prezentei decizii.
5.    Având în vedere cererea de intervenție a jucătorului, se restituie taxa achitată către clubul petent, CSM Târgu Mureș.
6.    Se respinge cererea privind cheltuielile de judecată ale sportivului.

Parteneri