Foto

ACS Dan Dacian si CS Otopeni au castigat laurii nationali ai CN U16, editia 2020-2021

Echipa feminina ACS Dan Dacian Bucuresti si echipa masculina CS Otopeni au realizat doua performante deosebite in week-end-ul recent incheiat, cucerind laurii nationali ai Campionatului National U16, editia 2020-2021. In finala intrecerii feminine, gruparea pregatita de antrenorul Dan Dacian s-a impus in Sepsi Arena din Sf. Gheorghe in fata rivalei Olimpia Rapid Bucuresti, cu scorul de 51-44, si a intrat in posesia medaliilor de aur ai categoriei de varsta dedicata sportivelor “under 16”. In ultimul act al competitiei masculine, gruparea pregatita de antrenorul Catalin Voiculescu a dispus in Sala Sporturilor Constantin Jude din Timisoara de echipa ABC Leii Bucuresti, cu scorul de 86-46, si si-a adjudecat titlul national al categoriei U16.


Sepsi Arena din Sf. Gheorghe a gazduit in finalul saptamanii trecute intrecerile Turneului Final al Campionatului National U16, feminin, editia 2020-2021, la start fiind prezente cele mai valoroase opt echipe din actualul sezon. La capatul unui turneu foarte bun, echipa ACS Dan Dacian a reusit sa-si adjudece laurii nationali, dupa ce gruparea coordonata de antrenorul principal Dan Dacian a dispus in ultimul act al intrecerii de rivala Olimpia Rapid Bucuresti, cu scorul de 51-44 (19-16, 15-9, 6-12, 11-7). In finala mica, Crisul ABCU Oradea s-a impus in fata echipei Sportul Studentesc, cu scorul de 60-53, si a intrat in posesia medaliilor de bronz.
In urma rezultatelor inregistrate in Turneul Final al CN U16, feminin, iata si clasamentul final al sezonului 2020-2021:

1. ACS Dan Dacian Bucuresti
2. Olimpia Rapid Bucuresti
3. Crisul ABCU Oradea
4. Sportul Studentesc Bucuresti
5. CSS Sf. Gheorghe
6. CSM Ploiesti
7. LPS Alba Iulia
8. ACS Gladius Tg. Mures

In finalul intrecerilor de la Sf. Gheorghe au fost acordate la festivitatea de premiere si urmatoarele distinctii individuale speciale:
Ilinca Belegante (ACS Dan Dacian Bucuresti) – MVP Finalei
Mihaela Panait si Maria Stanescu (Olimpia Rapid Bucuresti) – cosgeter (107 puncte – ambele sportive au acumulat acelasi numar de puncte marcate in cinci meciuri)
Alexia Balea (LPS Alba Iulia) – cea mai buna recuperatoare (74 recuperari)
Mihaela Panait (Olimpia Rapid Bucuresti) – cea mai buna pasatoare (29 pase decisive)
Greta Nemes (CSS Sf. Gheorghe) – cea mai de perspectiva sportiva
Mihaela Panait, Petra Botos (CSS Sf. Gheorghe), Ilinca Belegante, Arianna Ganea (Crisul ABCU Oradea) si Anisia Puscasu (Sportul Studentesc Bucuresti) – Best Five (echipa ideala a Turneului Final CN U16 F).

Rezultatele si inregistrarile meciurilor din TF CN U16 F – AICI

In aceeasi perioada, Sala Sporturilor Constantin Jude din Timisoara a gazduit meciurile Turneului Final al Campionatului National U16, masculin, editia 2020-2021, la start fiind prezente cele mai in forma opt echipe din actualul sezon. Dupa un parcurs fara greseala, in care si-a dominat clar adversarii, echipa CS Otopeni a reusit sa obtina laurii nationali, gruparea coordonata de antrenorul principal Catalin Voiculescu impunandu-se la pas si in ultimul act al intrecerii in fata echipei ABC Leii Bucuresti, cu scorul de 86-46 (20-18, 25-12, 22-12, 19-4). In finala mica, ACS U-BT Cluj-Napoca a dispus de gruparea CSS CSM Ploiesti, cu scorul de 61-49, si a cucerit medaliile de bronz.
In urma rezultatelor inregistrate in Turneul Final al CN U16, masculin, iata si clasamentul final al sezonului 2020-2021:

1. CS Otopeni
2. ABC Leii Bucuresti
3. ACS U-BT Cluj-Napoca
4. CSS CSM Ploiesti
5. CN Aurel Vlaicu Bucuresti
6. CSU Stiinta Bucuresti
7. ACS Dan Dacian Bucuresti
8. SCM Timisoara

La finalul intrecerilor de la Timisoara au fost acordate la festivitatea de premiere si urmatoarele distinctii individuale speciale:
Sasha Son (CS Otopeni) – MVP
Sasha Son – cosgeter (96 puncte)
Andrei Oinaru (CSU Stiinta Bucuresti) – cel mai bun recuperator (100 de recuperari)
Codrut Alexander Dinu (CSS CSM Ploiesti) - Cel mai bun pasator (26 pase decisive)
Tudor Somacescu (U-BT Cluj-Napoca) – cel mai de perspectiva sportiv
Sasha Son, Codrut Dinu, David Anghel (CN Aurel Vlaicu Bucuresti), Vladimir Sparlac (ABC Leii Bucuresti), Andrei Oinaru – Best Five (echipa ideala a Turneului Final CN U16 M).

Rezultatele si inregistrarile meciurilor din TF CN U16 M – AICI

Parteneri