Foto

Actiuni regionale de selectie si pregatire pentru generatiile 2011 si 2012

Sfarsitul de saptamana programeaza, in mai multe orase din tara, acțiuni de selecție organizate de sucursalele regionale ale Federației Române de Baschet, pentru copii născuți în anii 2011 și 2012.

Evenimentul este unul de anvergura, desfasurat la nivel national de catre Federatia Romana de Baschet prin structurile sale descentralizate - sucursalele regionale FRB. Actiunile vor avea loc in localitati precum: Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Craiova, Timisoara, Targoviste, Valea Calugareasca, Focsani, Galati, Miercurea Ciuc, Tulcea, Cernavoda, Sighetu Marmatiei, Oradea, dar si Iasi (26-28.01.2024) si Bucuresti (TBA).

Micutii baschetbalisti (baieti si fete) vor fi evaluati de antrenori din fiecare sucursala regionala, monitorizati de catre directorul tehnic al fiecarei regiuni. Programul de selectie si antrenamente este unul unitar, elaborat in cadrul Federatiei Romane de Baschet de catre antrenorul Tane Spasev impreuna cu Departamentul Tehnic FRB coordonat de antrenorul federal Claudiu Fometescu.

Cei mai talentati sportivi vor fi ulterior convocati la actiunile regionale de pregatire, de unde vor fi selectați cei care vor participa în programul FIBA Youth Development Fund.

Parteneri