Foto

Antrenament al Vulturilor deschis pentru mass-media

Nationala masculina de baschet a Romaniei se antreneaza de cateva zile in Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti, “Vulturii” pregatindu-se intens sub comanda antrenorului principal Tudor Costescu pentru meciurile internationale cu Macedonia si Kosovo din cadrul ultimei ferestre a Grupei B din FIBA EuroBasket 2021 Pre-Qualifiers. Prima disputa este programata sa se desfasoare la Ploiesti, joi, 21 februarie, cu incepere de la ora 18:00, reprezentativa Romaniei urmand sa primeasca replica liderului Grupei B, Macedonia. Ultima confruntare din Grupa B va avea loc la Pristina, duminica, 24 februarie, de la ora 21:30, Romania urmand sa evolueze in fief-ul selectionatei Kosovo.

Pe aceasta cale, Federatia Romana de Baschet va informeaza ca ultima parte a antrenamentului de miercuri dimineata va fi deschisa reprezentatilor mass-media, jurnalistii fiind invitati la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti, de la ora 12:15, sa interactioneze pe terenul de joc atat cu tricolorii, cat si cu membrii staff-ului tehnic. Totodata, imediat dupa antrenament, antrenorul principal Tudor Costescu va anunta si lista celor 12 sportivi care vor evolua in meciul cu Macedonia.

Acces gratuit la meciul cu Macedonia

Fiind un meci extrem de important pentru economia calificarii in faza superioara FIBA EUROBASKET 2021 QUALIFIERS ROUND, componentii nationalei Romaniei au nevoie si de sprijinul fanilor locali, impatimiti ai evenimentelor baschetbalistice de pe vremea performantelor realizate in lant de fosta campioana CSU Asesoft Ploiesti, singura echipa de baschet din Romania care a cucerit un trofeu european (in data de 10.04.2005 - trofeul FIBA Europe Cup).

Tinand cont de faptul ca ne dorim ca publicul sa fie al 6-lea jucator al nationalei, Federatia Romana de Baschet a decis ca accesul in Sala Sporturilor “Olimpia” pentru acest meci sa fie gratuit, in limita locurilor disponibile.

Intrarea in arena prahoveana se va face in baza unor bilete cu valoare 0 lei, care pot fi obtinute online AICI, sau in ziua meciului, de la biroul Bilete.ro, deschis la Sala Sporturilor Olimpia cu incepere de la ora 12:00. Biletele obtinute online trebuie prezentate la intrare fie printate, fie in format digital, pe smartphone.

Reamintim ca prima partida din cadrul ultimei ferestre a FIBA EUROBASKET 2021 PRE-QUALIFIERS va avea loc in Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiesti, cu incepere de la ora 18:00, Romania urmand sa intalneasca Macedonia intr-o confruntare ce va fi transmisa in direct de DIGI SPORT, dar si de pagina de Facebook a Echipei Nationale de Baschet Masculin a Romaniei.

Parteneri