Foto

Arena RomSilva va gazdui Turneul Final al CN U20, masculin, editia 2020-2021

Meciurile din cadrul Turneului Final al Campionatului National U20, masculin, editia 2020-2021, vor fi gazduite de Arena RomSilva Stiinta din Bucuresti, in perioada 13-15 mai, la startul intrecerilor urmand sa fie prezente echipele CSU Stiinta Bucuresti, Agronomia Bucuresti, Universitatea Viitorul Cluj-Napoca si Artesania Bucuresti.
Tot spre finalul acestei saptamani este programat sa se desfasoare si cel de-al treilea turneu din intrecerea similara feminina, Sala CSS Ioan Valerian din Targoviste gazduind in 13 si 14 mai ultimele meciuri care vor stabili castigatoarea trofeului de campioana nationala la U20, feminin, editia 2020-2021.


Singura echipa neinvinsa in prima faza din actualul sezon al Campionatului National U20, masculin, CSU Stiinta Bucuresti, a solicitat si obtinut dreptul de organizare a Turneului Final, astfel ca, Arena RomSilva Stiinta din Bucuresti va gazdui, in perioada 13-15 mai, meciurile care vor desemna campioana nationala a acestei categorii de varsta. In urma rezultatelor inregistrate in prima faza a competitiei, au obtinut dreptul de a participa la Turneul Final urmatoarele patru echipe: CSU Stiinta Bucuresti, Agronomia Bucuresti, Universitatea Viitorul Cluj-Napoca si Artesania Bucuresti. Conform criteriilor anuntate prin Regulamentul Specific, cele patru competitoare vor juca in faza finala dupa sistemul fiecare cu fiecare, urmand ca in data de 15 mai 2021 sa se decerneze trofeul si medaliile de campioana nationala a CN U20, masculin, editia 2020-2021. Toate meciurile vor fi transmise in direct si vor putea fi urmarite pe canalul de youtube al CSU Stiinta Bucuresti (AICI).
Programul meciurilor, precum si informatii despre rezultate si clasament – AICI

 

Sala CSS Ioan Valerian din Targovisteva gazdui ultimele meciuri din CN U20, feminin, 2020-2021


Tot in aceasta saptamana, este programat sa se desfasoare si cel de-al treilea turneu din cadrul Campionatului National U20, feminin, editia 2020-2021, meciurile urmand sa fie gazduite de Sala CSS Ioan Valerian din Targoviste. Tinand cont de faptul ca echipa ACS Champions Bucuresti a anuntat ca nu poate participa la turneu, pe parchetul arenei scolare dambovitene se vor confrunta in 13 si 14 mai echipele CSS Alexandria, singura echipa neinvinsa, CSU Brasov si CSS Targoviste. Conform sistemului anuntat prin Regulamentul Specific, in urma meciurilor de la Targoviste va fi desemnata campioana nationala a acestei categorii de varsta.
Programul meciurilor, precum si informatii despre rezultate si clasament – AICI

Parteneri