Foto

Carmen Tocală, vizită de lucru la Sibiu


Președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală, și antrenorul federal Claudiu Fometescu, au efectuat marți o vizită de lucru în Sibiu.

În prima parte a zilei, cei doi au participat la inaugurarea primei creșe cu program sportiv din județul Sibiu, înființată la Cisnădie cu sprijinul Asociației “Cetatea Voluntarilor” pe lângă grădinița ERI. La instituția preșcolară de învățământ, copiii ai avut ocazia să se întâlnească și cu Rareș Uță, baschetbalistul lui CSU Sibiu și al echipei naționale.

Ulterior, Carmen Tocală și Claudiu Fometescu au vizitat Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, unde au discutat cu rectorul Universității Lucian Blaga, prof. univ. dr. habil. Sorin Radu, cu prof. univ. dr. Mihaela Herciu, directorul Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat și președinte al Consiliului de Administrație al CSU Sibiu, dar și cu directorul CSU Sibiu, Horațiu Floca.

Unul dintre punctele-cheie ale discuțiilor a fost nevoia continuă de dezvoltare a baschetului în Sibiu și, implicit, nevoia de a atrage copiii și tinerii către baschet, dar și a mediului economic, în vederea sprijinirii echipelor sportive ale Clubului Sportiv Universitar și consolidării poziției Sibiului ca pol important pe harta baschetului românesc.

Parteneri