Foto

Clujul si Oradea, cu gandul la victorii in Europa

O noua etapa din competitiile europene intercluburi este programata miercuri, campioana si vicecampioana LNBM Getica 95 urmând să dispute ultimele meciuri din sezonul regulat si fiind extrem de aproape de performanțe remarcabile.

In BKT EuroCup, U-BT Cluj-Napoca are nevoie de victorie in deplasarea din Lituania, in fata lui 7bet-Lietkabelis Panevėžys, pentru a se califica direct in sferturile de finala ale competitiei. In cazul unui esec, mai mult ca sigur clujenii vor evolua in play-off-ul BKT EuroCup. Jocul din Lituania incepe la ora 19:00 si este transmis in direct de Prima Sport.

Tot miercuri, vicecampionii Romaniei de la CSM CSU Oradea joaca pe teren propriu, cu italienii de la Varese, in FIBA Europe Cup. Un rezultat pozitiv aduce oradenilor calificarea in sferturile de finala ale competitiei. Meciul se vede live, de la ora 20:00 pe Digi Sport si pe canalul de YouTube FIBA.

Si unul dintre oficialii romani este nominalizat in aceasta saptamana in intrecerile europene intercluburi: Marius Ciulin va arbitra pe 6 februarie jocul SIG Strasbourg - Unicaja Malaga, din cadrul Basketball Champions League.

Parteneri