Foto

CSO Voluntari a cucerit in premiera Cupa Romaniei!

CSO Voluntari a castigat in aceasta seara, in BTarena din Cluj-Napoca, finala Final 8 Cupa Romaniei, masculin, editia 2020-2021, reusind sa intre pentru prima data in posesia trofeului competitiei KO dupa ce a dispus de CSM CSU Oradea, cu scorul de 72-65 (0-16, 23-14, 27-18, 22-17). Distinctia “Superbet Player of the Final” a fost oferita internationalului Marcu Badiu, care a avut o evolutie deosebita, fiind principalul marcator al castigatoarei, cu o linie statistica in care a adunat 20 de puncta, 2 recuperari si 2 pase decisive.


La capatul celui mai echilibrat turneu din istorie, Final 8 CRBM powered by Superbet, editia 2020-2021, si-a desemnat in aceasta seara invingatoarea, CSO Voluntari reusind sa treaca in ultimul act gazduit de BTarena de rivala CSM CSU Oradea, cu scorul de 72-65. A fost o confruntare finala nebuna, cu multe oscilatii de scor, dar si cu o cursa de urmarise finalizata superb de castigatoare.

Finala a debutat furtunos pentru gruparea pregatita de Cristian Achim, oradenii reusind un prim sfert senzational, scor 16-0! In urmatoarele zece minute, elevii antrenorului Sasa Ocokoljic reusesc sa scape de tracul primei finale din istoria clubului si strang foarte bine randurile, astfel ca la pauza tabela de marcaj a indicat un scor mult mai echilibrat, 30-23 in favoarea echipei care a bifat in aceasta seara a patra finala consecutiva.

La reluare, cu Badiu, Hickey si Moldoveanu in mana, CSO Voluntari reuseste sa-si impuna in continuare ritmul si preia conducerea spre finalul celui de-al treilea sfert, care se incheie cu scorul de 48-50. In ultima parte, echilibrul se mentine pe teren pentru alte patru minute, scor 55-57 in min. 34, dupa care ilfovenii incep incet-incet sa-si mareasca ecartul, desprinzandu-se clar in invingatori. Badiu inscrie ultimul cos al finalei si parafeaza scorul final, 72-65, astfel ca CSO Voluntari cucereste in premiera Cupa Romaniei, in vreme ce CSM CSU Oradea ramane in continuare fara trofeul CRBM dupa sase finale jucate in istoria competitiei KO.

La finalul intalnirii, in deschiderea festivitatii de premiere, Marcu Badiu a fost desemnat “Superbet Player of the Final”, fiind principalul marcator al invingatoarei, cu o linie statistica in care a adunat 20 de puncte (4x3), 2 recuperari si 2 pase decisive.

Toate rezultatele statisticile din cadrul Final 8 CRBM powered by Superbet, editia 2020-2021, se gasesc AICI

In plus, meciurile, declaratiile postgame, precum si studiourile pregame, pot fi revazute pe canalul de youtube FRB TV.

Parteneri