Foto

CSS Alexandria si CSU Stiinta Bucuresti, campioanele CN U20, editia 2020-2021

La capatul unui sezon atipic, dominat de probleme cauzate de pandemia COVID-19, care au generat eforturi financiare suplimentare din partea cluburilor, baschetul juvenil romanesc si-a desemnat in aceste zile primele campioane. Conform calendarului competitional, primele intreceri finalizate au fost cele din Campionatele Nationale U20, masculin si feminin, editia 2020-2021. Astfel, in intrecerea feminina, echipa CSS Alexandria a obtinut laurii CN U20, fiind urmata pe podium de CSS CSM Targoviste si CSU Brasov, in vreme ce in competitia similara masculina, echipa CSU Stiinta Bucuresti si-a adjudecat titlul de campioana nationala a CN U20, fiind urmata in clasament de Agronomia Bucuresti si Universitatea Viitorul Cluj-Napoca.


In aceasta saptamana, la Targoviste si Bucuresti, s-au desfasurat ultimele meciuri din Campionatele Nationale U20, masculin si feminin, editia 2020-2021, laurii nationali fiind cuceriti de echipele CSS Alexandria si CSU Stiinta Bucuresti.


In competitia feminina, sala CSS Ioan Valerian din Targoviste a gazduit meciurile ultimului turneu din cadrul CN U20, feminin, avand la start doar trei echipe, din cauza faptului ca echipa ACS Champions nu a putut participa. La finalul intrecerilor, laurii nationali ai CN U20, feminin, editia 2020-2021, au fost adjudecati de CSS Alexandria, gruparea pregatita de antrenorul principal Madalin Piperea inregistrand o singura infrangere in actualul sezon. Pe urmatoarele locuri ale podiumului national s-au clasat echipele CSS CSM Targoviste si CSU Brasov, echipa locala damboviteana reusind in ultimul meci al intrecerilor sa treaca de campioana, cu scorul de 67-65.
Rezultate si clasamentul final – AICI


In intrecerea similara masculina, Arena RomSilva din Capitala a gazduit meciurile Turneului Final al CN U20, editia 2020-2021, la start fiind prezente CSU Stiinta Bucuresti, Agronomia Bucuresti, Universitatea Viitorul Cluj-Napoca si Artesania Bucuresti. Neinvinsa in timpul sezonului si cu alte trei victorii consecutive obtinute in cadrul Turneului Final, echipa CSU Stiinta Bucuresti a reusit sa obtina laurii CN U20, editia 2020-2021, gruparea pregatita de antrenorul principal Ionut Bascoveanu fiind urmata in clasament de Agronomia Bucuresti si Universitatea Viitorul Cluj-Napoca.
Rezultate si clasamentul final - AICI

Parteneri