Cupa Nationala a Firmelor - editia 2011

Federatia Romana de Baschet, singura acreditata pe teritoriul Romaniei sa organizeze si sa coordoneze modul de practicare, la toate nivelurile, a jocului de baschet, va organiza Cupa Nationala a Firmelor.
Astfel  FR Baschet  va oferi participantilor  posibilitatea  de a concura in cadru regulamentar,  dezvoltand spiritul de competitie, de fair-play, munca in echipa si nu in ultimul rand nevoia de intrecere si miscare a fiecarui individ.
Competitia  se va desfasura in perioada 15.03.2011-31.05.2011,  se va desfasura sub forma de etape saptamanale, care vor avea loc in zilele de week-end, dupa un program stabilit de comun acord cu echipele inscrise, in limita regulamentului de desfasurare  si a timpului alocat acestei manifestari.
Inscrierile se vor face prin  e-mail: svetlana.dragusin@frbaschet.ro, pana la data de 20 februarie 2011- data limita,  persoana de contact Svetlana Dragusin
Promovarea imaginii competitorilor si a firmelor pe care le reprezinta se va face in revista de specialitate FR Baschet Magazin, ce  se adreseaza tuturor iubitorilor acestui joc sportiv considerat cel mai spectaculos, competitiv si creativ, realmente o industrie in alte zone ale lumii, pe site-ul oficial al FR Baschet: www.frbaschet.ro, beneficiind de un link publicitar in pagina rezervata acestei intreceri precum si transmiterea  jocurilor live pe site,  play- by- play.

ORGANIZARE:


1. Inscrierea se face pe baza de contract incheiat intre F.R.Baschet si Societetea Comerciala;
2. Vor participa minim 8 echipe, repartizate in doua grupe prin tragere la sorti ce  va avea loc la sediul Federatiei Romane de Baschet;
3. Programarea partidelor se va face conform grilei stabilite de organizatori, de comun acord cu echipele participante;
4. Componenta loturilor va fi validata de F.R.Baschet, pe baza licentelor
emise de Federatie.
5. Regulamentul de joc este cel aprobat de Comisia de Competitii a F.R.Baschet si Asociatia Municipiului Bucuresti .
6. Formularele de inscriere vor fi puse la dispozitie pe site-ul F.R.Baschet si vor fi completate cu datele societatii comerciale.
7. Taxa de participare este de 500 EURO pentru fiecare faza de desfasurare a competitiei
8.  Persoana de contact: Dragusin Svetlana, tel. 0758258842.

Parteneri