Foto

Decizii ale Comitetului Executiv din data de 10.01.2020

Sedinta Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Baschet s-a desfasurat in data de 10.01.2020, la sediul FRB, in prezenta a 5 membrii ai Consiliului Director.


In cadrul sedintei Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Baschet din data de 10.01.2020 au fost aprobate si consemnate in procesul verbal urmatoarele decizii:

1. Antrenorul federal Claudiu Fometescu a prezentat solicitarile mai multor jucatori si jucatoare, componenti ai unor echipe de seniori, pentru a primi acord de joc pentru Campionatul National U20. Conform art. 6.25 din RGOCB, numai jucatorii din loturile nationale extinse pot beneficia de acordul de joc pentru Campionatele Nationale de juniori, astfel ca, sportivii Calin Teodora, Niculescu Ana, Mocritchi Cristian si Moraru Livia, nu indeplinesc aceasta conditie.
Pentru jucatorii Carla Popescu, Sonia Cazacu si Radu Voinescu, componenti ai loturilor nationale in sezonul 2018-2019 si posibil in loturile nationale pentru 2020, se supune la vot acordarea dreptului de joc pentru Campionatul National U20. Cu majoritate de voturi, jucatorii Carla Popescu, Sonia Cazacu si Radu Voinescu, primesc acord de joc pentru Campionatul National U20.

Urmare a discutiilor purtate, se propune Consiliului Director ca, incepand din sezonul urmator, sa se abroge art. 6.25 din RGOCB.

2. Deciziile Comitetului Executiv vor fi prezentate spre informare membrilor Consiliului Director la proxima sedinta.

Parteneri