Foto

Decizii ale Consiliului Director din data de 10.02.2021

Consiliul Director al Federatiei Romane de Baschet a hotarat, in baza votului exprimat online, in data de 27.01.2021, de catre 14 membri, urmatoarele:

1. Se aproba cu unanimitate de voturi afilierea provizorie la FRB a urmatoarelor structuri sportive: CSU Universitatea de Vest din Timisoara; CS Universitatea Arad; CS Campina; CS Concordia Chiajna.

2. Se aproba cu unanimitate de voturi ca sportiva Rebecca Lipovan sa primeasca acord de joc de la seniori (CS Baschet Arad) la juniori (CSS Bega Timisoara).

3. Se aproba cu unanimitate de voturi lista de candidati pentru cursurile FECC. Colegiul Central al Antrenorilor a propus iar Consiliul Director a validat lista cu urmatorii antrenori selectati pentru cursurile FECC: Bascoveanu Ionut; Stefanescu Catalin; Saftel Alin.

4. Federatia Romana de Volei va organiza, in perioada 28-30 mai, in BT Arena din Cluj-Napoca, Turneul Golden League pentru echipe nationale de senioare, si a solicitat Federatiei Romane de Baschet, in acest sens, modificarea calendarului LNBM cu o zi. Astfel, daca primele 2 jocuri ale Turului 2 din cadrul play-off-ului LNBM (25 si 27 mai) se vor desfasura la Cluj-Napoca, aceste jocuri ar trebui mutate cu o zi, respectiv in 24 si 26 mai.
Se aproba cu unanimitate de voturi aceasta modificare a calendarului LNBM, daca va fi cazul.

5. Se aproba cu unanimitate de voturi datele de incepere ale Campionatelor Nationale de juniori, editia 2020-2021, dupa cum urmeaza:
CN U13 si CN U16 - in 27-28 februarie,
CN U14 si CN U18 – in 6-7 martie,
CN U15 – in 13-14 martie
CN U20 – la mijlocul primei saptamani din martie, respectiv 3-4 martie
Totodata, urmare a sedintelor de pe zoom cu reprezentantii cluburilor de juniori, se aproba cu unanimitate de voturi prelungirea perioadei de transfer la nivelul juniorilor pina in data de 17 februarie si renuntarea la cea de-a doua perioada de transfer de dupa primul turneu din CN.

Parteneri