Foto

Dinamo si Olimpia, campioanele nationale U18 la baschet 3x3 indoor

39 de echipe (25 la masculin si 14 la feminin) au luat startul in competitia gazduita de Arena de Baschet din Capitala. Juniorii sub 18 ani s-au intrecut timp de doua zile in cadrul Campionatelor Nationale indoor de baschet 3x3, duminica fiind acordate trofeele si medaliile.

La masculin, titlul national a revenit lui Dinamo Bucuresti (in componenta: Luca Stefan Carstea, David Patru, Cristian Vieru, Alex Luca), echipa care a trecut in finala de MC Ball Mangalia, cu 17-14.
Medaliile de bronz au fost castigate de Stiinta Bucuresti, invingatoare cu 15-7 in fata CN Aurel Vlaicu Bucuresti 1.

In competitia feminina, campioana Romaniei a devenit Olimpia Bucuresti 2 (Beatrice Bunescu, Mihaela Panait, Andreea Plavicheanu, Maria Stanescu), victorioasa cu 12-7 in fata lui CSS 4 Champions Bucuresti.
Medaliile de bronz au fost castigate de Crisul Oradea, care a trecut cu 21-8 de Sportul Studentesc Bucuresti.

Organizatorii - Federatia Romana de Baschet, in parteneriat cu Sport Arena Streetball - au decernat si trofeele de MVP pentru cei mai eficienti jucatori ai competitiei: Luca Stefan Carstea (Dinamo - masculin) si Mihaela Panait (Olimpia Bucuresti - feminin).

Campionatele Nationale U18 indoor de baschet 3x3 au fost organizate cu sprijinul Ministerului Sportului, Comitetului Olimpic si Sportiv Român, Banca Transilvania, Linksoft, Brenntag, Toyota Bucuresti Sud, Herlitz.

 



Credit foto: Cosmin Motei

Parteneri