Foto

Echipe si oficiali romani in competitiile europene intercluburi

Mijlocul acestei saptamani marcheaza primele meciuri din 2024 pentru echipele romanesti angajate in competitiile continentale intercluburi.

Astfel, miercuri 10 ianuarie, U-BT Cluj-Napoca isi continua parcursul din sezonul regulat al BKT EuroCup cu meciul de pe teren propriu contra grecilor de la Aris Midea Salonic. Partida incepe la ora 19:00 si se poate urmari si la TV, pe canalul Prima Sport.

In aceeasi zi si la aceeasi ora, la feminin, Sepsi SIC Sfantu Gheorghe disuta o noua etapa din EuroLeague Women, urmand sa primeasca in Sepsi Arena vizita Valenciei. Jocul se poate urmari in direct pe YouTube.

Tot miercuri, dar in deplasare, de la ora 21:30, CSM CSU Oradea joaca impotriva gruparii italiene Itelyum Varese, in Grupa N din Top 16 FIBA Europe Cup. Meciul este transmis in direct pe YouTube.

Si oficialii FIBA din tara noastra sunt nominalizati la partide internationale in aceasta saptamana: Marius Ciulin va oficia jocul Manisa Büyüksehir Belediye Sport Club - Casademont Zaragoza, din cadrul FIBA Europe Cup, in timp ce Svetlana Simion va fi comisar al intalnirii USK Praha - Avenida, din EuroLeague Women; ambele meciuri se disputa pe 10 ianuarie.

Pe 11 ianuarie, in EuroCup Women, meciul Melikgazi Kayseri - NKA Universitas PEAC va avea doi oficiali diin partea noastra: Alexandra Stan - arbitru si Catalin Burlacu - comisar.

Parteneri