Foto

Echipele ACS Dan Dacian laureate in CN U15, editia 2020-2021

Echipele clubului ACS Dan Dacian Bucuresti au realizat o performanta deosebita, in week-end-ul recent incheiat, cucerind laurii nationali ai Campionatului National U15, editia 2020-2021, atat la feminin, cat si la masculin. In finala intrecerii feminine, gruparea pregatita de antrenorul Dan Dacian s-a impus in Sala Sporturilor din Blejoi in fata rivalei CSM Ploiesti, cu scorul de 51-37, si a intrat in posesia medaliilor de aur ai categoriei de varsta dedicata sportivelor “under 15”, fiind singura echipa neinvinsa in actualul sezon. In ultimul act al competitiei masculine, gruparea pregatita de antrenorul Andrei Beatu a dispus in Arena de Baschet din Capitala in fata rivalei CSS CSM Ploiesti, cu scorul de 89-45.


Sala Sporturilor din Blejoi a gazduit saptamana trecuta intrecerile Turneului Final al Campionatului National U15, feminin, editia 2020-2021, la start fiind prezente cele mai valoroase opt echipe din sezonul acesta. Dupa un parcurs fara greseala, echipa ACS Dan Dacian a reusit sa-si adjudece laurii nationali, gruparea coordonata de antrenorul principal Dan Dacian dispunand in ultimul act al intrecerii de rivala CSM Ploiesti, cu scorul de 51-37 (11-13, 12-6, 20-10, 8-8). In finala mica, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe s-a impus in fata CSS Craiova, 81-42, si a intrat in posesia medaliilor de bronz.
In urma rezultatelor inregistrate in Turneul Final al CN U15, feminin, iata si clasamentul final al sezonului 2020-2021:
1. Dan Dacian Bucuresti
2. CSM Ploiesti
3. ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe
4. CSS Craiova
5. ABC Leii Bucuresti
6. Sportul Studentesc Bucuresti
7. ACS Champions Bucuresti
8. ACS Primo Megaball Pitesti
In finalul intrecerilor de la Blejoi au fost acordate la festivitatea de premiere si urmatoarele distinctii individuale speciale:
Ilinca Belegante (ACS Dan Dacian) – MVP
Lana Mikes (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe) – cosgeter (110 p)
Ana Maria Maruntelu (Sportul Studentesc) – cea mai buna recuperatoare (68 recuperari)
Daria Iordachescu (CSM Ploiesti) – cea mai buna pasatoare (30 pase decisive)
Ioana Savu (CSM Ploiesti) – cea mai de perspectiva sportiva
Lana Mikes, Daria Iordachescu, Karina Munteanu (CSM Ploiesti), Ilinca Belegante, Agnes Zane (CSM Ploiesti) – Best Five (echipa ideala a Turneului Final CN U15 F).

Rezultatele si inregistrarile meciurilor din TF CN U15 F – AICI


In aceeasi perioada, Arena de Baschet din Capitala a gazduit jocurile din cadrul Turneului Final al Campionatului National U15, masculin, editia 2020-2021, cu prezenta celor mai valoroase opt echipe din acest sezon. Cu cinci victorii din cinci partide disputate la Turneul Final, echipa ACS Dan Dacian Bucuresti a intrat in posesia medaliilor si trofeului de campioana nationala a categoriei “under 15”, gruparea pregatita de antrenorul principal Andrei Beatu reusind in ultimul act al intrecerilor sa treaca fara emotii de echipa CSS CSM Ploiesti, cu scorul de 89-45 (25-10, 22-14, 24-10, 18-11). In finala mica, ACS U-BT 1 Cluj-Napoca a dispus la mare lupta de rivala ABC Laguna Bucuresti, cu scorul de 87-73, si a castigat medaliile de bronz.
In urma rezultatelor inregistrate in Turneul Final al CN U15, masculin, iata cum arata si clasamentul final al sezonului 2020-2021:
1. ACS Dan Dacian Bucuresti
2. CSS CSM Ploiesti
3. ACS U-BT 1 Cluj-Napoca
4. ABC Laguna Bucuresti
5. ABC Leii Bucuresti
6. CSS Tg. Jiu
7. CSS Nr. 5 Paldors Bucuresti
8. ACS ID Ingerii Baniei Craiova
La festivitatea de premiere din finalul competitiei gazduite de Arena de Baschet din Capitala au fost decernate si urmatoarele distinctii individuale speciale:
Tudor Alexandru Danis (ACS Dan Dacian) – MVP
Denis Stefan Badalau (ABC Laguna Bucuresti) – cosgeter (127 puncte)
George Cristian Angelian (CSS CSM Ploiesti) – cel mai bun recuperator (78 recuperari)
Mihnea Ion Vlaicu Popa (CSS Tg. Jiu) – cel mai bun pasator (32 pase decisive)
Codrut Alexander Dinu (CSS CSM Ploiesti) – cel mai de perspectiva sportiv
Alexandru Bogdan (ACS Dan Dacian), Denis Stefan Badalau, Mihnea Ion Vlaicu Popa, George Cristian Angelian, Codrut Alexander Dinu – Best Five (echipa ideala a Turneului Final)

Rezultatele si inregistrarile meciurilor din TF CN U15 M – AICI

Parteneri