Foto

Echipele masculine de club, inaintea unei noi runde din cupele europene

Formatiile din LNBM Getica 95 se pregatesc de noi meciuri in competitiile continentale intercluburi.

Astazi, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara primeste vizita cehilor de la Geosan Kolin, in Alpe Adria Cup. Ambele formatii sunt neinvinse, dupa doua runde, in Grupa B a competitiei. Partida de la ora 19:00, din Sala Constantin Jude, poate fi urmarita si pe internet, pe canalul de YouTube Alpe Adria Cup.

Tot cu o echipa din Cehia se dueleaza si CSO Voluntari, miercuri de la ora 19:00. Ilfovenii joaca pe terenul lui Basket Brno, in European North Basketball League. Meciul se vede live pe canalul de YouTube ENBLeague.

Miercuri, de la aceeasi ora 19:00, duel de prim rang intre campioanele Romaniei si Germaniei, in BT Arena: U-BT Cluj-Napoca intalneste pe ratiopharm Ulm, in etapa a 6-a din BKT EuroCup. Ambele echipe au pana acum un bilant de patru victorii si o infrangere. Partida este transmisa de catre canalul TV Prima Sport.

In FIBA Europe Cup, ambele participante din tara noastra evolueaza in deplasare: de la ora 20:00, CSM Oradea joaca in Slovacia, cu Patrioti Levice, in cadrul Grupei J, meciul fiind disponibil pe YouTube.

In Grupa B, BC CSU Sibiu joaca in Scotia, contra lui Caledonia Gladiators, partida putand fi, de asemenea, vizionata in direct pe YouTube.

Parteneri