Editie jubiliara a CSU FANS MAGAZIN

Dupa aproape sase ani de existenta, CSU Fans Magazin, revista suporterilor sibieni de baschet, a ajuns la editia cu numarul 100! Pentru a marca acest eveniment, Asociatia "Al 6-lea jucator", cea care editeaza revista respectiva in conditii grafice deosebite, le-a pregatit cititorilor un numar special, de 24 de pagini, in care se pot regasi mai multe lucruri foarte interesante. Conform editorilor, numarul 100 al CSU Fans Magazin va aparea cu ocazia jocului dintre CSU Sibiu si BC Timi?oara, care se va disputa duminica, 25 martie, de la ora 19:45, si va fi transmis in direct la DIGI SPORT. Editia jubiliara a revistei CSU Fans Magazin va fi distribuita gratuit in aproape toate salile de baschet din Romania.
In paginile acestui numar aniversar, presedintele Asociatiei “Al 6-lea jucator”, Claudiu Hila, vorbeste despre organizatia pe care o conduce si proiectele pe care le-a derulat aceasta in cei sase ani de cand a fost infiintata. Puteti regasi si o retrospectiva a celor mai bune editii ale revistei, printre care cea editata cu ocazia recordului “72 de ore de baschet. Marea provocare” sau a All Star Game - Sibiu 2011, care a coincis cu aniversarea a 40 de ani de existenta a clubului CSU Sibiu. Veti mai putea citi in paginile revistei un remember al recordului stabilit acum aproape 5 ani la Sibiu, material scris chiar de unul dintre artizanii acelei performante notabile. Atunci, un grup de tineri au jucat baschet non-stop nu mai putin de 80 de ore, recordul fiind omologat de catre World Records Academy.

Totoadata, veti regasi articole interesante despre “Promovarea baschetului in scoli”, “Zilele baschetului sibian” sau “Amplasarea de panouri de baschet in Sibiu”. Tot pentru acest numar special, 13 jucatori de la formatiile prim-divizionare, printre care si Octavian Popa-Calota sau Milos Markovic, care au evoluat in trecut si la Sibiu, au acceptat sa le vorbeasca fanilor despre obiectivele echipelor lor in acest sezon, dar si despre evolutiile lor personale. Nu puteau lipsi din paginile revistei, la ceas aniversar, articole deja obisnuite despre NBA, Euroliga sau despre Divizia A. Mai apare un articol interesant despre Jim Trelease, studentul american care a inregistrat sfertul al patrulea al meciului de legenda dintre Philadelphia Warriors si New York Knicks din 1962, cand Wilt Chamberlain a marcat nu mai putin de 100 de puncte.

Pentru a marca acest moment aniversar, Asociatia "Al 6-lea jucator" lanseaza si un concurs pentru fani: pe site-ul www.csufans.ro vor fi postate fotografii cu suporteri ai echipelor din tara. Voteaza poza cu suporterii echipei favorite si poti castiga, prin tragere la sorti, un week-end pentru doua persoane all inclusive (cazare, 3 mese/zi, cheltuieli de transport) la Hotel Continental Forum din Sibiu.

Parteneri