Foto

Format inedit la All Star Game LNBM 2019: Team Kuti vs. Team Bobe!

Federatia Romana de Baschet si clubul U-BT Cluj-Napoca organizeaza, in data de 19 aprilie, in Sala Polivalenta “BT Arena” din Cluj-Napoca, traditionalul ALL STAR GAME LNBM 2019. Importand de peste Ocean modelul celor care au creat spectacolul stelelor de sub panouri, de data aceasta, Federatia Romana de Baschet propune un format inedit pentru ALL STAR GAME LNBM – CLUJ-NAPOCA 2019.

Astfel, daca in istoricul All Star Game din baschetul romanesc au avut loc in ultimele doua decenii confruntari de genul Romani vs. Straini, Nord vs. Sud sau Est vs. Vest, de data aceasta, in cadrul evenimentului la care vor participa cei mai valorosi si spectaculosi jucatori din LNBM se vor confrunta, in premiera, doua selectionate intitulate, dupa modelul de peste Ocean, TEAM KUTI si TEAM BOBE.

Mai exact, Federatia Romana de Baschet propune un alt format, cu selectionate construite in urma unei ample operatiuni de votare in jurul a doi dintre cei mai apreciati tineri baschetbalisti romani din LNBM, Nandor Kuti si Bogdan “Bobe” Nicolescu. Doi componenti ai nationalei de seniori a Romaniei, care au confirmat in ultimii ani, fiind si jucatori importanti in cadrul echipelor CSM CSU Oradea si U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, campioanele ultimelor editii ale Ligii Nationale de Baschet.

Totodata, pentru ca selectionatele TEAM KUTI si TEAM BOBE sa fie echilibrate valoric, cei doi jucatori au participat, la Oradea, chiar inaintea derby-ului din aceasta seara dintre CSM CSU Oradea si U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, la o inedita tragere la sorti pe care o puteti viziona AICI. Astfel, componentele celor doua selectionate TEAM KUTI si TEAM BOBE vor fi votate dintr-o baza de date in care sunt inclusi jucatori care provin dupa cum urmeaza (n.n. – ordinea echipelor trase la sorti a fost luata din clasamentul LNBM la zi):

TEAM KUTI – de la BC CSU Sibiu, SCMU Craiova, SCM Timisoara, Dinamo Stiinta Bucuresti, CSM Phoenix CSU Galati, CSM Medias, CSM Tg. Mures, ACS Tg. Jiu, Rapid Bucuresti si Agronomia Bucuresti. (aceasta selectionata va fi formata din 11 sportivi alesi prin operatiunea de votare + capitanul Nandor Kuti; staff tehnic format din 2 antrenori)

TEAM BOBE
– de la U-Banca Transilvania, CSM CSU Oradea, BCMU FCA Pitesti, CSO Voluntari, Steaua Bucuresti, Athletic Constanta, CSM Sighetu Marmatiei, CSM 2007 Focsani, CSM VKSC Miercurea Ciuc, CN Aurel Vlaicu Bucuresti si Universitatea Cluj-Napoca. (aceasta selectionata va fi formata din 11 sportivi alesi prin operatiunea de votare + capitanul Bobe Nicolescu; staff tehnic format din 2 antrenori)

Mentionam ca in baza de vot sunt inclusi 75 de jucatori (cate 6 jucatori nominalizati de la fiecare din cele 6 echipe din Grupa Rosie, cate 4 jucatori nominalizati de la fiecare din cele 6 echipe din Grupa Galbena, cate 2 jucatori nominalizati de la fiecare din cele 6 echipe din Grupa Albastra si cate un jucator nominalizat de la fiecare din cele 3 echipe din Grupa Verde) si 21 de antrenori (antrenorii principali de la cele 21 de echipe din LNBM, editia 2018-2019).

Astfel, incepand de saptamana viitoare si pina in data de 10 aprilie, fanii baschetului romanesc si nu numai, precum si reprezentantii mass-media, vor avea ocazia sa-si voteze favoritii pentru confruntarea TEAM KUTI vs. TEAM BOBE din cadrul All Star Game LNBM – Cluj-Napoca 2019. In momentul in care se va da “Start vot!” vom prezenta si “Regulamentul de Vot pentru ASG 2019”, urmand ca la finalizarea operatiunii de votare Federatia Romana de Baschet sa publice componentele celor doua selectionate care promit sa faca spectacol in data de 19 aprilie 2019 in cea mai mare arena sportiva din Romania.

Parteneri