Foto

Gladius Tg. Mures si Laguna Bucuresti au cucerit laurii CN U13, editia 2020-2021

Echipa feminina ACS Gladius Tg. Mures si echipa masculina ABC Laguna Bucuresti au realizat doua performante deosebite in week-end-ul recent incheiat, cucerind laurii nationali ai Campionatului National U13, editia 2020-2021. In finala intrecerii feminine, gruparea pregatita de antrenoarea Florina Pora s-a impus in Sepsi Arena din Sf. Gheorghe in fata rivalei Dan Dacian Bucuresti, cu scorul de 57-41, si a intrat in posesia medaliilor de aur ai categoriei de varsta dedicata sportivelor “under 13”. In ultimul act al competitiei masculine, gruparea pregatita de antrenoarea Elena Stan a dispus in Sala Sporturilor din Blejoi de echipa ABC Leii Bucuresti, cu scorul de 60-47, si si-a adjudecat titlul national al categoriei U13.


Sepsi Arena din Sf. Gheorghe a gazduit in finalul saptamanii trecute intrecerile Turneului Final al Campionatului National U13, feminin, editia 2020-2021, la start fiind prezente cele mai valoroase opt echipe din actualul sezon. La capatul unui sezon foarte bun, in care nu a inregistrat nici o infrangere, echipa ACS Gladius Tg. Mures a reusit sa-si adjudece laurii nationali, dupa ce gruparea coordonata de antrenoarea principala Florina Pora a dispus in ultimul act al intrecerii de Dan Dacian Bucuresti, cu scorul de 57-41 (21-4, 5-17, 11-8, 20-12). In finala mica, Olimpia Bucuresti s-a impus in fata echipei ABC Leii Bucuresti, cu scorul de 81-65, si a intrat in posesia medaliilor de bronz.
In urma rezultatelor inregistrate in Turneul Final al CN U13, feminin, iata si clasamentul final al sezonului 2020-2021:

1. ACS Gladius Tg. Mures
2. ACS Dan Dacian Bucuresti
3. Olimpia Bucuresti
4. ABC Leii Bucuresti
5. ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe
6. ACS Rookies Oradea
7. ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca
8. BBB Raptors Bucuresti

In finalul intrecerilor de la Sf. Gheorghe au fost acordate la festivitatea de premiere si urmatoarele distinctii individuale speciale:

Alexia Marcus (ACS Gladius Tg. Mures) – MVP TF
Eva Ioana Gavrila (ACS Dan Dacian Bucuresti) – cosgeter (119 puncte)
Gyorgy Boglarka (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe) – cea mai buna recuperatoare (98 recuperari)
Bianca Mihalache (Olimpia Bucuresti) – cea mai buna pasatoare (23 pase decisive)
Tania Schiopu (ACS Gladius Tg. Mures) – cea mai de perspectiva sportiva
Alexia Marcus, Eva Ioana Gavrila, Tania Schiopu, Neire Mihailescu (Olimpia Bucuresti) si Clara Crisan (ABC Leii Bucuresti) – Best Five (echipa ideala a Turneului Final CN U13 F).

Rezultatele si inregistrarile meciurilor din TF CN U13 F – AICI

In aceeasi perioada, Sala Sporturilor din Blejoi a gazduit meciurile Turneului Final al Campionatului National U13, masculin, editia 2020-2021, la start fiind prezente cele mai in forma opt echipe din actualul sezon. Dupa un sezon pe care l-au dominat cu autoritate, avand un parcurs fara greseala, echipa ABC Laguna Bucuresti a reusit sa obtina laurii nationali, gruparea coordonata de antrenoarea principala Elena Stan impunandu-se destul de clar si in ultimul act al intrecerii in fata echipei ABC Leii Bucuresti, cu scorul de 60-47 (15-12, 17-9, 9-14, 19-12). In finala mica, Dinamo CSS 6 Bucuresti a dispus la mare lupta de gruparea ABC Lynx Ploiesti, cu scorul de 69-65, si a intrat in posesia medaliilor de bronz.
In urma rezultatelor inregistrate in Turneul Final al CN U13, masculin, iata si clasamentul final al sezonului 2020-2021:

1. ABC Laguna Bucuresti
2. ABC Leii Bucuresti
3. Dinamo CSS 6 Bucuresti
4. ABC Lynx Ploiesti
5. ACS Dan Dacian Portocaliu Bucuresti
6. ABC Shooting Stars Buftea
7. BC CSU Sibiu
8. U-BT 1 Cluj-Napoca

La finalul intrecerilor de la Blejoi au fost acordate la festivitatea de premiere si urmatoarele distinctii individuale speciale:
David Ioan Rasoga (ABC Laguna Bucuresti) – MVP TF
Leonard Stefan Tompea (ACS Dan Dacian Bucuresti) – cosgeter (120 puncte)
David Luca Otgon (BC CSU Sibiu) – cel mai bun recuperator (92 de recuperari)
David Ioan Rasoga  - Cel mai bun pasator (24 pase decisive)
Erik Sledinschi (BC CSU Sibiu) – cel mai de perspectiva sportiv
David Luca Otgon, Stefan Tompea, Bogdan Anghel (Dinamo CSS 6 Bucuresti), Mihai Oprea (ABC Lynx Ploiesti) si David Rasoga – Best Five (echipa ideala a Turneului Final CN U13 M).

Rezultatele si inregistrarile meciurilor din TF CN U13 M – AICI

Parteneri