Foto

ICIM Universitatea Goldis, in finala CEWL!

Vicecampioana Romaniei a invins detinatoarea trofeului Ligii Europei Centrale de baschet feminin (CEWL), Kara Trutnov (Cehia), cu 74-59 (32-32) si joaca maine cu trofeul pe masa, contra slovacelor de la Bemaco Presov.

In ciuda ezitarilor din prima repriza a meciului cu cehoaicele, elevele lui Stacey Nolan si-au valorificat avantajul terenului propriu in partea secunda, incheind jocul en-fanfare in fata unei sali arhipline.

Pentru ICIM Arad au inscris: Graham (foto) 23 puncte, Meszaros 12 p, Toma 12 p,  Brosovszky 11 p, Ciocan 7 p, Roberson 6 p, Dragoescu 3 p.


In cealalta semifinala, slovacele de la Bemaco Presov au depasit cu 87-64 campioana Austriei, Flying Post Viena, echipa care a ajuns in Final Four-ul de la Arad datorita retragerii echipei Valosun Brno. Formatia ceha a avut zece jucatoare indisponibile din punct de vedere medica, ele fiind in carantina epidemiologica.

Astfel, astazi, in finala mica a CEWL se vor intalni Kara Trutnov si Flying Post Viena,de la ora 17.30, in vreme  ce pentru trofeu vor lupta ICIM Universitatea Goldis si Bemaco Presov, de la ora 20, in direct la TVR3.

Parteneri