Foto

Incepe votarea pentru ALL STAR GAME LNBM - Oradea 2022

Federatia Romana de Baschet si CSM CSU Oradea organizeaza, in data de 20 aprilie, in noua Sala Polivalenta din Oradea, ALL STAR GAME LNBM 2022. Meciul stelelor din baschetul masculin romanesc revine, astfel, in atentia iubitorilor sportului de sub panouri dupa o intrerupere cauzata si de pandemia COVID-19, spectacolul stelar din LNBM urmand sa se deruleze in acest an cu ocazia inaugurarii modernei arene oradene.

Ca si la editiile anterioare, vom oferi posibilitatea tuturor suporterilor baschetului, si nu numai, dar si reprezentantilor mass-media, sa-si exprime optiunile pentru stabilirea componentei celor doua selectionate, NORD si SUD, care promit spectacol in cadrul “ALL STAR GAME LNBM 2022”.

Pentru operatiunea de votare a celor mai valorosi si apreciati baschetbalisti care evolueaza in LNBM, cei care doresc sa-si exprime optiunile o pot face pana pe 4 aprilie, accesand buletinul de vot AICI.

Modalitate de votare

Pentru fiecare selectionata, NORD si SUD, votantul va alege cate un sportiv preferat pentru fiecare dintre cele 5 pozitii (PG, SG, SF, PF si C), dar si cate un antrenor (obligatoriu trebuie sa va exprimati optiunile pentru ambele selectionate pentru ca votul dumneavoastra sa fie inregistrat). Totodata, va rugam ca in cadrul echipelor preferate sa fie alesi maxim 3 jucatori straini, in cadrul ALL STAR GAME 2022 urmand sa se joace dupa regula "echipele prezente pe teren au in componenta maxim 3 jucatori straini pe intreaga perioada a meciului".
 
Pentru formarea bazei de date a sistemului de votare vor fi inclusi sportivi de la toate echipele din LNBM, cele doua selectionate SUD si NORD fiind compuse astfel:

SUD:CSO Voluntari, SCM U Craiova, FC Arges Pitesti, Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti, Steaua Bucuresti, Athletic Neptun Constanta si Petrolul Ploiesti.

NORD: U-BT Cluj Napoca, CSM Oradea, SCM Ohma Timisoara, BC CSU Sibiu, CSM Targu Jiu, CSM Galati, CSM Focsani si CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Se poate vota o singura data de pe acelasi IP.

Pentru realizarea bazei de date a sistemului de votare, fiecare antrenor principal de la echipele clasate pe locurile 1-6 in sezonul anterior LNBM a propus cate 6 sportivi din echipa sa (maxim 3 jucatori straini), iar ceilalti antrenori principali de la echipele clasate pe locurile 7-14, dar si de la cele 2 echipe nou promovate, i-au propus pe cei mai valorosi 4 sportivi (maxim 2 jucatori straini dintre acestia).

Operatiunea de votare se va finaliza in data de 4 aprilie, urmand ca, in cel mai scurt timp, Federatia Romana de Baschet sa publice componentele celor doua selectionate – acestea vor fi alcatuite din cate 12 sportivi (cu maxim 6 jucatori straini) si cate 2 antrenori, in functie de voturile obtinute. Sportivii care aduna cele mai multe voturi vor fi declarati capitanii selectionatelor respective.

Pentru stabilirea celor 12 jucatori din fiecare selectionata, dar si a celor doi antrenori din fiecare staff, se va tine cont de urmatoarele ponderi ale voturilor:

30% - votul publicului
30% - votul mass-media
40% - votul Dep. Tehnic FRB

Parteneri