Inscrieri pentru Cupa Nationala a Firmelor, editia 2011-2012

Dupa un sezon deosebit, in care pasiunea si orgoliile celor de la "birouri" s-a regasit din plin pe parchetul Arenei de Baschet, in cadrul primei editii a "Cupei Nationale a Firmelor", Federatia Romana de Baschet are placerea sa va anunte ca organizeaza o noua editie, incepand din aceasta luna.
Astfel  FR Baschet  va oferi participantilor  posibilitatea  de a concura in cadru organizat si regulamentar,  dezvoltand spiritul de competitie, de fair-play, munca in echipa si nu in ultimul rand nevoia de intrecere si miscare a fiecarui individ. "Cupa Nationala a Firmelor", editia 2011-2012,   se va desfasura in perioada 22.10.2011-.18.12.2011, sub forma de etape saptamanale, care vor avea loc in zilele de vineri, sambata si duminica, dupa un program stabilit de comun acord cu echipele inscrise, in limita regulamentului de desfasurare  si a timpului alocat acestei manifestari.
Ca si in sezonul precedent, inscrierile se vor face pe  e-mail: svetlana.dragusin@frbaschet.ro, pana la data de 10 octombrie 2011- data limita, persoana de contact Svetlana Dragusin.

Promovarea imaginii competitorilor si a firmelor pe care le reprezinta se va face in revista de specialitate FR Baschet Magazin, care se  adreseaza tuturor iubitorilor acestui joc sportiv, realmente o industrie in alte zone ale lumii, dar si pe site-ul oficial al FR Baschet: www.frbaschet.ro, beneficiind de un link publicitar in pagina rezervata acestei intreceri precum si   transmiterea  live pe site ,  play- by- play.

ORGANIZARE:

 1. Inscrierea se face pe baza de contract incheiat intre F.R.Baschet si Societetea Comerciala;
2. Vor participa minimum 8 echipe, repartizate in doua grupe prin tragere la sorti ce  va avea loc la sediul Federatiei Romane de Baschet;
3. Programarea partidelor se va face conform grilei stabilite de organizatori, de comun acord cu echipele participante;
4. Componenta loturilor va fi validata de F.R.Baschet.
5. Regulamentul de joc este cel aprobat de Comisia de Competitii a F.R.Baschet si Asociatia Municipiului Bucuresti .
 6. Formularele de inscriere vor fi puse la dispozitie pe site-ul F.R.Baschet si vor fi completate cu datele societatii comerciale.
7. Taxa de participare este de 1000 EURO
8.  Persoana de contact: Dragusin Svetlana, tel. 0758258842.

Parteneri