Foto

Invitatie la conferinta de presa premergatoare FIBA 3x3 U23 World Cup

Federația Română de Baschet organizează în perioada 5-9 octombrie, la Circul Metropolitan din București, cel mai mare eveniment sportiv organizat în România în această toamnă: FIBA 3x3 U23 World Cup 2022 – Campionatele Mondiale de Baschet 3x3 pentru tineret!

La startul evenimentului mondial organizat în premieră în țara noastră vor fi prezente cele mai valoroase 40 de echipe de tineret de baschet 3x3 din întreaga lume, printre care se numără și ambele naționale ale României.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc printr-o conferință de presă organizată în data de 5 octombrie 2022, de la ora 10.30, chiar pe terenul de joc amplasat în incinta Circului Metropolitan București, Aleea Circului, nr. 2, Sector 2.

La conferința de presă vor participa Nicușor Dan, primarul Municipiului București, Carmen Tocală, președintele Federației Române de Baschet și membru în FIBA Central Board, Robert Rieblinger, director de dezvoltare al Federației Internaționale de Baschet și Angel Santana, ambasador al competiției, campion european în anul 2014 cu echipa națională a României și primul număr 1 mondial din istoria acestei discipline.

FIBA 3x3 World Cup 2022 este organizat de catre Federația Română de Baschet și Sport Arena Streetball, cu sprijinul Primăriei Capitalei, Direcției Cultură, Învățământ, Turism, Ministerului Sportului, Comitetului Olimpic și Sportiv Roman și Companiei Naționale Aeroporturi București. Evenimentul este susținut de: Mastercard, Banca Transilvania, Nike, Alexandrion Group, Regina Maria, The Group, Izvoarele Călimani, Red Bull, OHMA, Brenntag, Horizon. Partener media: Kiss FM. Partener global al evenimentului: Wilson.

Parteneri