Foto

Lista preliminara a structurilor afiliate care au drept de vot la Adunarea Generala ordinara din 24 iunie 2021

Federatia Romana de Baschet publica lista preliminara a structurilor afiliate care au drept de vot la Adunarea Generala ordinara din 24 iunie 2021.

Lista cuprinde structurile afiliate definitiv la FRB si inregistrate in Registrul Federatiilor tinut de Tribunalul Bucuresti in 2017.

Va reamintim, conform Statutului FR Baschet, Art. 12.3, au drept de vot in cadrul Adunarii Generale numai acei membri afiliati care, la data desfasurarii Adunarii Generale, indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
- sunt membri afiliati definitiv
- au achitat la zi cotizatia anuala stabilita de catre FRB, precum si taxele datorate catre FRB, aferente perioadei 01 ianuarie–31 decembrie din anul anterior anului in care urmeaza sa se desfasoare Adunarea Generala
- sunt inscrisi si participa la competitiile organizate de FRB,cel putin in sezonul competitional curent.

Totodata, conform deciziei Consiliului Director din data de 03 iunie 2021, structurile afiliate pot achita datoriile restante catre FR Baschet pana cel mai tarziu cu 48 de ore inainte de data desfasurarii Adunarii Generale ordinare din 24 iunie 2021. In aceste conditii, lista finala a structurilor afiliate care au drept de vot la Adunarea Generala ordinara din 24 iunie 2021 va fi publicata pe data de 22 iunie 2021.

Astfel, lista preliminara a structurilor afiliate care au drept de vot la Adunarea Generala ordinara din 24 iunie 2021 – AICI (actualizata in 15 iunie 2021)

Parteneri