Foto

Meciurile din cadrul Turneului Final al Ligii 1 sunt transmise in direct pe YouTube

Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti va gazdui, incepand de miercuri si pana duminica, confruntarile din cadrul Turneul Final al Ligii 1, masculin, editia 2020-2021, cele mai in forma sase echipe din actualul sezon al esalonului secund urmand sa se lupte pentru cele doua pozitii care asigura promovarea in LNBM, editia 2021-2022. Conform cerintelor FRB, organizatorul va asigura transmisiile in direct ale tuturor meciurilor, astfel ca fanii baschetului, si nu numai, vor avea ocazia sa urmareasca in direct in acest final de saptamana evolutiile echipelor participante pe canalul de YouTube al Video Contact Media, partenerul CSM Ploiesti.

Dupa sezon regular dificil, in care toate participantele au fost obligate sa depaseasca si obstacolele pandemiei Covid-19 pentru a concura in siguranta in esalonul secund, Liga 1 masculin, editia 2020-2021, a ajuns la faza finala. Astfel, cele mai in forma sase echipe din Liga 1 au obtinut dreptul de a se confrunta in lupta pentru promovarea in LNBM, editia 2021-2022, urmand sa evolueze, incepand de miercuri si pana duminica, in Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti, in cadrul Turneului Final al Ligii 1. In urma rezultatelor inregistrate in sezonul regular, cele sase echipe care vor intra in acest final de saptamana pe parchetul cunoscutei arene prahovene sunt - CSM Ploiesti, CSU Tg. Mures, Rapid Bucuresti, Agronomia Bucuresti, CSU Stiinta Bucuresti si BC CSU 2 Sibiu, ultima neavand drept de promovare deoarece este satelitul BC CSU Sibiu, echipa care a evoluat in actualul sezon al LNBM.

Programul meciurilor, rezultatele si inregistrarile din cadrul TF Liga 1 - AICI

Conform cerintelor FRB, clubul care a primit dreptul de organizare a intrecerii finale, CSM Ploiesti, va asigura si transmisia in direct a meciurilor din Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti. Astfel, fanii baschetului, si nu numai, vor putea urmari in direct lupta pentru promovarea in LNBM, editia 2021-2022, pe canalul de youtube al Video Contact Media, partenerul CSM Ploiesti – AICI

Parteneri