Foto

Mihaela Panait va participa la campul Women's Basketball Without Borders Global

Tanara baschetbalista a primit, pe adresa Federatiei Romane de Baschet, invitatia de a reprezenta tara noastra la primul camp din istorie "Women's Basketball Without Borders Global".

Evenimentul este organizat de NBA si FIBA, la Las Vegas, intre 14 si 16 iulie, in asociere cu WNBA All-Star Weekend.

Women's Basketball Without Borders Global este un camp destinat jucatoarelor de elita din intreaga lume, menit sa le dezvolte calitatile baschetbalistice in cadrul unor sesiuni de pregatire coordonate de antrenori NBA si FIBA. Tinerele jucatoare vor primi, de asemenea, informatii importante despre pregatirea fizica si refacere, life skills, dar vor avea ocazia si de a evolua in jocuri si competitii. Pe langa toate acestea, Mihaela Panait va avea ocazia sa interactioneze si sa socializeze cu jucatoare de elita de varsta ei, din intreaga lume.

In aceste zile, Mihaela Panait participa cu lotul national U18 la FIBA U18 Women's European Championship 2023 - Sofia Division B. Dupa evenimentul de la Las Vegas, tanara sportiva va continua activitatea baschetbalistica la echipa nationala feminina U20, care se pregateste pentru FIBA U20 Women's European Championship 2023 - Craiova Division B

Parteneri