Foto

Municipiul Pitesti candideaza pentru organizarea FIBA U20 European Championship 2024 Division B

Moment festiv in aceasta dimineata la sediul Primariei Municipiului Pitesti. Edilul Cristian Gentea a intampinat conducerea Federatiei Romane de Baschet, in frunte cu presedintele Carmen Tocala, dar si oficialii FIBA si reprezentanti ai tuturor celor 21 de echipe nationale participante la FIBA U16 European Championship 2023 - Pitesti Division B.

Dupa ce a primit aprecierile unanime ale oaspetilor interni si internationali pentru conditiile oferite de catre orasul pe care il administreaza pentru organizarea Campionatului European FIBA destinat juniorilor U16, primarul Cristian Gentea a anuntat ca municipiul Pitesti isi depune candidatura pentru organizarea unui alt eveniment baschetbalistic continental, anul viitor: FIBA U20 European Championship 2024 Division B!


Dupa momentele din interiorul primariei, Cristian Gentea a invitat oaspetii in parcul din apropiere, pentru o scurta sedinta foto, apoi a asigurat conducerea Federatiei Romane de Baschet ca maine se va afla in tribunele Pitesti Arena, pentru a sustine echipa nationala U16 a Romaniei in sfertul de finala pe care il va disputa impotriva Ungariei.

Partida va incepe la ora 18:00, iar tinerii tricolori se bazeaza pe sustinerea venita din partea tuturor iubitorilor baschetului.

Parteneri