Foto

Nationala masculina, in sferturile Mondialului FIBA 3x3 U23!

Reprezentativa Romaniei continua evolutiile foarte bune la FIBA 3x3 U23 World Cup, competitie gazduita de orasul polonez Lublin.

Astazi, in al treilea meci al lor în Grupa B, George Blaj-Voinescu, Aurelian Gavriloaia, Vlad Nistor si Mihnea Brie au trecut de Benin cu 18-12 si mai avea de jucat cu tara-gazda, Polonia, campioana mondiala en-titre. Din fericire pentru elevii lui Catalin Stefanescu, polonezii au cedat in fata Austriei, astfel incat calificarea a fost asigurata matematic, indiferent de rezultatul Romaniei in ultimul joc.

In asemenea conditii, echipa noastra nu a mai fortat nimic in meciul cu nationala tarii-gazda, care s-a impus, cu 22-12.

In sferturile de finala, Romania intalneste solida reprezentativa a Statelor Unite, duminica 1 octombrie, de la ora 13:25.

Maine, reprezentativa feminina va disputa ultimele doua jocuri in Grupa D a FIBA 3x3 U23 World Cup, dupa urmatorul program:

30 sep 12:15 ROMANIA - Chile
30 sep 15:05 ROMANIA - Mongolia

Anamaria Pop, Sonia Cazacu, Andreea Mititelu si Anisia Croitoru au doua infrangeri in prima zi de intreceri, in fata Cehiei si Japoniei.

Toate jocurile se pot urmari in direct pe canalul de YouTube FIBA 3x3.

Parteneri