Foto

Noi meciuri europene pentru echipele si oficialii romani



Prima echipa din tara noastra care va evolua in etapa din aceasta saptamana a cupelor europene este Sepsi SIC Sfantu Gheorghe. Campioanele Romaniei vor juca in Franta, la Villeurbane, cu LDLC Asvel Feminin. Partida de la ora 21:00 este ultima aparitie a lui Sepsi SIC in actualul sezon din EuroLeague Women si se poate vedea live pe YouTube.

Campioana ligii nationale masculine, U-BT Cluj-Napoca va disputa miercuri unul dintre cele mai importante jocuri din BKT EuroCup. Elevii lui Mihai Silvasan vor juca in Spania, cu Dreamland Gran Canaria, o victorie aducandu-i in pole-position pentru o calificare direct in sferturile de finala ale competitiei, cu doar o etapa ramasa de disputat din sezonul regulat.

Tot miercuri, CSO Voluntari reia disputele din European North Basketball League. De la ora 19:00, in sala "Gabriela Szabo" oaspeti vor fi polonezii de la Enea Stelmet Zastal Zielona Gora. Meciul se va putea urmari in direct pe YouTube.

Si arbitrii din Romania sunt implicati in etapa din aceasta saptamana a competitiilor continentale intercluburi: Marius Ciulin este nominalizat in brigada de arbitri a partidei Galatasaray Istanbul - Dijon, programata marti 30 ianuarie in Basketball Champions League, in vreme ce Ciprian Stoica va oficia in Turcia partida Manisa Buyuksehir - Nymburk, din cadrul FIBA Europe Cup.

Parteneri