Foto

O noua runda europeana pentru echipele masculine de club

Etapa din aceasta saptamana din cupele europene ale baschetului masculin este dominata de intrecerea din BKT EuroCup, campionii Romaniei, U-BT Cluj-Napoca, urmand sa intalneasca, in BT Arena, pe Dreamland Gran Canaria, detinatoarea trofeului si singura echipa neinvinsa din Grupa B. Partida va incepe la ora 19:00 si va putea fi urmarita in direct pe canalul TV Prima Sport.

Tot astazi, dar de la ora 18:00, in sala "Constantin Jude", SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara joacă impotriva slovenilor de la Ilirija, pe canalul de YouTube Alpe Adria Cup.

Miercuri, in FIBA Europe Cup, formatiile din tara noastra vor disputa ultimele jocuri din prima faza a competitiei. De la ora 19:00, CSM Oradea intalneste, pe teren propriu, lidera Grupei J, Legia Varsovia, live pe YouTube, o victorie a vicecampionilor Ligii Nationale echivaland cu accesul in faza secunda.

In Grupa B, de la ora 20:00, BC CSU Sibiu joaca ultimul meci in competitia continentala, in Polonia, cu Anwil Wloclawek, de asemenea in transmisiune directa pe YouTube.

Parteneri