Foto

Oradea reuseste singura victorie europeana in aceasta saptamana

Vicecampionii de la CSM Oradea au trecut, in Olanda, de ZZ Leiden, cu 82-77, incepand perfect a doua faza din sezonul FIBA Europe Cup. Elevii lui Cristian Achim au gestionat mai bine sferturile 1 si 4, in care au reusit cate 23 de puncte, si au surprins adversarii la capitolul "recuperari defensive". Peste o saptamana, CSM revine in Oradea Arena, unde va primi vizita germanilor de la Chemnitz Niners.

In BKT EuroCup, U-BT Cluj-Napoca a suferit a treia infrangere in acest sezon, pe terenul lui Turk Telekom Ankara, 84-95. Dupa acest rezultat, ardelenii au coborat pe locul 3 in Grupa B si se pregatesc de vizita polonezilor de la Slask Wroclaw, martea viitoare, de la ora 19:00.

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara a inregistrat prima infrangere in Alpe Adria Cup, 72-78 in Croatia, cu KK Dubrava, dar ramane pe primul loc in Grupa B si se pregateste de derby-ul cu BK Redstone Olomoucko, programat miercuri in Cehia.

La feminin, in cadrul EuroLeague Women, campioana LNBF, Sepsi SIC Sfantu Gheorghe, a fost aproape de a doua victorie consecutiva, insa a cedat pe teren propriu, dupa prelungiri, cu spaniolele de la Casademont Zaragoza, 68-69. Miercurea viitoare, covasnencele se deplaseaza in Italia pentru meciul cu Beretta Famila Schio.

Parteneri