Foto

Ordinul comun MTS si MS nr. 1219 a fost publicat astazi in Monitorul Oficial

In aceasta dupa-amiaza a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 872, Ordinul comun MTS si MS pentru aprobarea Regulamentelor privind conditiile necesar a fi respectate pentru accesul in bazele sportive, a practicarii sporturilor individuale in aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipa în aer liber, pentru reluarea activitatii de natatie in bazinele acoperite si in aer liber din Romania, in vederea desfasurarii activitatilor sportive in spatii inchise, respectiv desfasurarii activitatilor de pregatire fizica in sali de fitness si aerobic. Ordinul comun MTS si MS nr. 1219/1634/2020 este semnat de ministrii Ionu Stroe si Nelu Tataru.   


Ministerul Tineretului si Sportului si Ministrul Sanatatii au remis un nou Ordin comun pentru aprobarea Regulamentelor privind conditiile necesar a fi respectate pentru accesul in bazele sportive, a practicarii sporturilor individuale in aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipa in aer liber, pentru reluarea activitatii de natatie in bazinele acoperite si in aer liber din Romania, in vederea desfasurarii activitatilor sportive in spatii inchise, respectiv desfasurarii activitatilor de pregatire fizica in sali de fitness si aerobic.
Ordinul comun a fost publicat astazi in Monitorul Oficial, Partea I, Nr. 872 si poate fi consultat aici: ORDIN MTS-MS

Acesta contine 6 anexe iar cele care vizeaza in mod direct si jocul de baschet sunt:

Anexa 1 – Regulament privind conditiile necesar a fi respectate pentru accesul in bazele sportive
Anexa 3 – Regulament privind conditiile necesar a fi respectate pentru practicarea sporturilor de echipa in aer liber
Anexa 5 – Regulament privind conditiile necesar a fi respectate in vederea desfasurarii activitatilor sportive in spatii inchise

Parteneri