Foto

Parcul Municipal Ploiesti Vest va gazdui Turneele Nationale de baschet juniori in aer liber

La sase luni de la data suspendarii activitatilor sportive din Romania din cauza declansarii pandemiei COVID-19, baschetul va reveni in forta pe terenul de joc incepand din 7 septembrie 2020.

In acest sens, tinand cont de prevederile ultimelor Ordine comune MTS si MS, Federatia Romana de Baschet a decis sa organizeze un eveniment baschetbalistic de amploare in municipiul Ploiesti pentru finalizarea sezonului competitional 2019-2020 din Campionatele Nationale U13, U14, U15, U16, U18 si U20. Totodata, Federatia Romana de Baschet va monitoriza evolutiile participantilor de la fiecare categorie de varsta, organizand cu ocazia Turneelor Nationale de Baschet juniori in aer liber si trialuri de selectie in vederea viitoarelor convocari la echipele nationale, fiind vizati cei mai performanti sportivi care vor fi prezenti la evenimentul de la Ploiesti.
Astfel, Federatia Romana de Baschet, cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului, si in parteneriat cu Primaria Municipiului Ploiesti, organizeaza Turneele Nationale de Baschet Juniori in aer liber, editia 2019-2020, pe cele trei terenuri de baschet din incinta Parcului Municipal Ploiesti Vest, dupa cum urmeaza:

7-10 septembrie 2020 – Turneele Nationale U20 (masculin) si U15 (masculin si feminin)
12-15 septembrie 2020 - Turneele Nationale U16 (masculin si feminin) si U13 (masculin si feminin)
17-20 septembrie 2020 - Turneele Nationale U18 (masculin) si U14 (masculin si feminin)

Evenimentele se vor desfasura FARA SPECTATORI.

Dupa derularea meciurilor din faza trial grupe, in functie de rezultate, vor fi programate la fiecare serie finalele Campionatelor Nationale, cu decernarea diplomelor si medaliilor pentru fiecare categorie de varsta.

Meciurile de pe Terenul 1 vor fi transmise live de FRB TV

Evenimentul baschetbalistic de la Ploiesti va putea fi urmarit pe canalul oficial de youtube FRB TV dar si pe pagina oficiala de facebook a FRB, toate meciurile de pe Terenul 1 urmand sa fie transmise in regim de live-streaming.
De asemenea, pe pagina oficiala de facebook a FRB vor fi postate zilnic instanatanee realizate la meciuri de fotograful FIBA Alina Cojocaru.


Programul meciurilor din prima serie (U15 si U20) poate fi vizualizat AICI.

Parteneri