Foto

Presedintele Carmen Tocala, vizita de lucru la Tulcea

O delegație a Federatiei Romane de Baschet, condusă de președintele Carmen Tocală, s-a intâlnit astazi cu vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni. Vizita a fost prilejuită de relocarea Sucursalei Regionale nr. 9 a Federației Române de Baschet de la Constanța la Tulcea.

Scopul întâlnirii a fost legat de stabilirea unei colaborări eficiente pentru dezvoltarea durabilă și armonioasă a copiilor și tinerilor, selecții, organizarea clinicurilor pentru antrenori și a campurilor de pregătire.

"Am regionalizat administrativ baschetul românesc și la Tulcea am găsit oamenii potriviți la locul potrivit. La Constanța costurile ar fi fost mai mari, în plus era extrem de greu să găsim disponibilitate suficientă atât pentru sălile de sport, cât și pentru resursa umană. La Tulcea, familia Grecu a demonstrat că poate capitaliza resursa umană și tot ce înseamnă administrația publică. Suntem conștienți de importanța strategică a orașului și credem că această inițiativă ne va permite să ne extidem cu succes prezența și să lucrăm îndeaproape cu comunitatea locală", a declarat președintele Emilia Carmen Tocală.

"Suntem foarte bucuroși să vă avem alături de noi, pentru că sunteți o personalitate a sportului tulcean și a sportului românesc în general și vă felicit pentru realegerea în funcția de vicepreședinte FIBA. Este îmbucurător faptul că se înființează o sucursală de baschet la Tulcea și sunt convins că vom colabora bine. Avem și avantajul faptului că vom beneficia de o sală polivalentă nouă, o clădire modernă și multifuncțională, care să servească atât sportului de performanță, cât și comunității locale. Vom colabora foarte bine pentru că, până la urmă, dumneavoastră nu ați venit să cereți, ați venit să dați o șansă sportului în județul nostru", a declarat vicepreședintele CJ Tulcea, Mihai Huleni.

Vizita delegației FR Baschet la Tulcea a început cu o zi mai devreme, luni, atunci când, în cursul după-amiezii, Carmen Tocală a revenit pe terenul de baschet, făcând un antrenament deschis cu toți micii sportivi prezenți în sala CSS Tulcea, sosiți de la mai multe cluburi din regiunea administrată de Sucursala Regională nr. 9 a FRB.

Astăzi, delegația Federației Române de Baschet s-a întâlnit și cu City Managerul Nicolae Bibu, dar și cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Tulcea, o instituție care se constituie într-un partener-cheie în orice sucursală regionala FRB.

În partea a doua a zilei, la Tulcea s-a desfășurat Adunarea Generală Informală a Sucursalei Regionale 9 FRB, în prezența reprezentanților structurilor din regiune afiliate federației.

Parteneri