Foto

Programul semifinalelor LNBM, editia 2020-2021

In urma rezultelor inregistrate la meciurile de miercuri seara, din cadrul fazei inaugurale a play-off-ului LNBM, editia 2020-2021, a fost definitivat tabloul semifinalelor, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea, CSO Voluntari si FC Arges Pitesti avansand in careul de asi al intrecerii nationale. In semifinale, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca se va confrunta cu CSO Voluntari iar CSM CSU Oradea va evolua impotriva FC Arges Pitesti, echipa care a realizat marea surpriza a fazei inaugurale, eliminand din cursa pentru trofeul LNBM pe BC CSU Sibiu. Toate partidele din semifinale vor fi transmise in direct de partenerul DIGI SPORT, precum si de LOOK SPORT, iar in mediul online vor fi transmise si de FRB TV.



Faza inaugurala a play-off-ului LNBM, editia 2020-2021, s-a incheiat miercuri seara, dupa fluierul de final al confruntarii dintre CSO Voluntari si SCM U Craiova, gruparea pregatita de Sasa Ocokolic castigand si cel de-al doilea meci, cu scorul de 78-68. Astfel, invingatoare cu scorul general de 2-0, CSO Voluntari completeaza tabloul semifinalelor, faza in care urmeaza sa se confrunte cu liderul sezonului regular, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, care a trecut in sferturile de finala de CSM Galati, cu scorul general de 2-0. In careul de asi al LNBM au mai avansat CSM CSU Oradea si FC Arges Pitesti, ambele urcand in faza semifinalelor dupa ce s-au impus, tot cu scorul general de 2-0, in fata SCM Timisoara, respectiv BC CSU Sibiu. De mentionat ca, in vreme ce U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea si CSO Voluntari si-au fructificat avantajul terenului propriu, in schimb, FC Arges Pitesti a reusit sa rastoarne calculele hartiei si a castigat surprinzator ambele confruntari care au avut loc in fief-ul BC CSU Sibiu.
Astfel, conform sistemului si calendarului competitional, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca se va confrunta in semifinalele LNBM cu CSO Voluntari, iar CSM CSU Oradea va evolua impotriva FC Arges Pitesti, intalinrile fiind programate astfel, cu precizarea ca se joaca dupa sistemul “3 victorii din 5 meciuri”:

24 mai 2021
U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSO Voluntari (meci 1, BT Arena, ora 19:00, in direct pe DIGI SPORT si preluat de LOOK SPORT)

25 mai 2021
CSM CSU Oradea – FC Arges Pitesti (meci 1, Arena Antonio Alexe, ora 19:00, in direct pe DIGI SPORT si preluat de LOOK SPORT)

26 mai 2021
U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSO Voluntari (meci 2, BT Arena, ora 19:00, in direct pe DIGI SPORT si preluat de LOOK SPORT)

27 mai 2021
CSM CSU Oradea – FC Arges Pitesti (meci 2, Arena Antonio Alexe, ora 19:00, in direct pe DIGI SPORT si preluat de LOOK SPORT)

31 mai 2021
FC Arges Pitesti - CSM CSU Oradea (meci 3, Sala Sporturilor Trivale, ora 18:00, in direct pe DIGI SPORT si preluat de LOOK SPORT)
CSO Voluntari - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (meci 3, Sala Sporturilor Gabriela Szabo, ora 20:00, in direct pe DIGI SPORT si preluat de LOOK SPORT)

02 iunie 2021
CSO Voluntari - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (meci 4, Sala Sporturilor Gabriela Szabo, ora 20:00, in direct pe DIGI SPORT si preluat de LOOK SPORT)

05 iunie 2021
U-Banca Transilvania Cluj-Napoca - CSO Voluntari (meci 5, BT Arena, ora 18:00, in direct pe DIGI SPORT si preluat de LOOK SPORT)

Toate meciurile vor putea fi urmarite in direct pe DIGI SPORT si LOOK SPORT, iar in mediul online si pe canalul de youtube FRB TV.

Reamintim ca, finalele LNBM se vor disputa astfel:
Finala LNBM – dupa sistemul “3 victorii din 5 meciuri”; 09 si 11 iunie la echipa mai bine clasata; 15 si 17 iunie la echipa mai slab clasata; 20 iunie, daca va mai fi cazul, la echipa mai bine clasata.
Finala mica (locurile 3-4) – dupa sistemul “2 victorii din 3 meciuri”; 09 iunie la echipa mai bine clasata; 12 iunie la echipa mai slab clasata; 15 iunie, daca va mai fi cazul, la echipa mai bine clasata.

Pe de alta parte, mentionam ca, in urma rezultatelor inregistrate, echipele situate pe locurile 5-8 si 9-14 in clasamentul LNBM, editia 2020-2021, si-au incheiat evolutiile din actualul sezon: BC CSU Sibiu, SCM U Craiova, SCM Timisoara, CSM Galati, Dinamo Bucuresti, Steaua Bucuresti, CSM 2007 Focsani, CSM Tg. Jiu, CSM VSKC Miercurea Ciuc si ABC Athletic Neptun Constanta.

Rezultatele si statisticile din actualul sezon al LNBM - AICI

Parteneri