Foto

Programul Turneelor Nationale de Baschet Juniori U13 si U16 pentru perioada 12-15 septembrie

Baschetul juvenil revine de sambata pe terenurile din Parcul Municipal Ploiesti Vest cu disputele din cadrul Turneelor Nationale de Baschet Juniori in aer liber de la categoriile de varsta U13 si U16 (masculin si feminin). Dupa o prima serie de jocuri in care performerii categoriilor U15 si U20 si-au stabilit ierarhiile finale pentru sezonul competitional 2019-2020, de maine dimineata, vor intra pe scena prahoveana cei mai valorosi jucatori de la U13 si U16 din intreaga tara.

Astfel, tinand cont de normele sanitar-epidemiologice impuse din cauza pandemiei Covid-19 si din dorinta de a asigura conditii de maxima siguranta medicala in randul participantilor la primul eveniment juvenil major, Federatia Romana de Baschet a fost nevoita sa fie extrem de exigenta in fata unor situatii speciale. Din nefericire, din aceste motive (n.n. – rezultate pozitive la testari RT-PCR in randul sportivilor), patru dintre echipe nu vor mai participa la evenimentul de Ploiesti: CSS Tg. Jiu (U13M), ACS Rookies Oradea (U13F), CSS Bega Timisoara (U13F) si CSS Targoviste (U16M).

In aceste conditii, in urma sedintelor tehnice din aceasta seara, programul pentru seria a doua din cadrul Turneelor Nationale de Baschet Juniori in aer liber (U13 si U16) poate fi vizualizat AICI.

Totodata, la fel ca in prima serie, Federatia Romana de Baschet va monitoriza toate evolutiile participantilor de la aceste categorii de varsta, vizand cei mai performanti sportivi U13 si U16 in vederea viitoarelor actiuni si convocari la echipele nationale.

Toate meciurile de pe Terenul 1 vor fi transmise live de FRB TV.

De asemenea, pe pagina oficiala de facebook a FRB vor fi postate zilnic instanatanee realizate la toate meciurile de catre fotograful FIBA Alina Cojocaru.

Evenimentul de la Ploiesti este organizat de Federatia Romana de Baschet, cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului, si in parteneriat cu Primaria Municipiului Ploiesti.
Banca Transilvania este partenerul oficial al Federatiei Romane de Baschet.

Parteneri