Foto

Reteaua de sanatate REGINA MARIA, in continuare alaturi de baschetul romanesc

Parteneriatul dintre Reteaua de Sanatate REGINA MARIA si Federatia Romana de Baschet continua, in beneficiul componentilor echipelor nationale ale Romaniei.

Astfel toti jucatorii convocati la echipele nationale de baschet ale Romaniei beneficiaza gratuit - pe perioada in care se afla in actiuni oficiale de pregatire si competitie cu lotul national - de investigatii si examinari imagistice. De asemenea, componentii loturilor nationale pot efectua gratuit si recuperarea medicala in situatiile in care au fost accidentati pe durata prezentei la actiunile echipelor reprezentative.

"Suntem fericiti sa continuam parteneriatul cu Reteaua de Sanatate REGINA MARIA, un furnizor de elita al serviciilor medicale in Romania. Asa cum am afirmat si la semnarea contractului, vrem sa punem bazele unui proiect de lunga durata, ca parte integranta din strategia noastra nationala. Prin acest proiect ne dorim sa prioritizam grija Federatiei Romane de Baschet pentru sanatatea performerilor si ne bucuram sa stim ca sportivii care reprezinta Romania vor beneficia de servicii medicale de top", a afirmat presedintele Federatiei Romane de Baschet, Carmen Tocala.

Parteneri