Foto

Romania s-a clasat pe locul 8 la FIBA U16 European Championship, Division B, Podgorica 2019

Reprezentativa de cadeti a Romaniei s-a clasat pe locul 8 la FIBA U16 European Championship, Division B, intreceri care s-au derulat pina astazi in trei arene sportive din Podgorica. Dupa o evolutie buna in faza grupelor, faza in care a ocupat locul secund in Grupa D, nationala noastra pregatita de antrenorul Branko Cuic a fost invinsa in ultimele trei partide de clasament, tinerii tricolori cedand pe rand in fata selectionatelor similare ale Danemarcei (70-86), Bulgariei (77-79) si Cehiei (69-92).

Bemax Arena din Podgorica a gazduit astazi ultimul joc al nationalei de cadeti a Romaniei din cadrul FIBA U16 European Championship, Division B, nationala noastra pregatita de antrenorul Branko Cuic confruntandu-se cu selectionata similara a Cehiei pentru locurile 7-8. Dupa ce vineri dupa-amiaza au cedat intr-un meci cu final de infarct in fata Bulgariei, scor 77-79, tinerii tricolori au incercat azi sa depaseasca socul infrangerii din ultima secunda de joc si sa incheie competitia din Muntenegru cu o victorie. Din nefericire, Cehia s-a dovedit a fi o nuca mult prea tare, baschetbalistii pregatiti de antrenorul Jan Slowiak reusind sa-si impuna ritmul de la primele actiuni si sa se distanteze pe tabela pana la pauza, echipele iesind la vestiare la scorul de 49-35 in favoarea Cehiei. La reluare, scenariul s-a repetat in ciuda eforturilor tinerilor nostril baschetbalisti de a reveni in joc, astfel ca Cehia s-a distantat clar in invingatoare, fluierul final “inghetand” tabela la scorul de 92-69.
Statistica oficiala a meciului Romania – Cehia poate fi consultata AICI

In urma acestui rezultat, Romania s-a clasat pe locul 8 la FIBA U16 European Championship, Division B, Podgorica 2019, acumuland o linie de clasament cu patru victorii si patru infrangeri.

Informatii despre rezultate, clasamente si statistici oficiale ale intrecerilor de la Podgorica gasiti AICI

Parteneri